Híres amerikai orvosok öt nézete a CCP vírusról

编译: Nstar – 秘密翻译组

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: The Texan

The famous American doctor Professor Peter McCullough prepared his five key messages about the CCP virus. He hoped that everyone would understand his views on the CCP virus and use the necessary scientific basis to support his claims. Here are his five important points:

1.A vírus nem terjed tünetmentesen. Más szóval, csak a betegek adhatják át másoknak.

2.A tünetmentes emberek tesztelését le kell állítani. Ez csak hamis pozitív eredményeket hoz létre, további “eseteket” és további aggályokat okozva. Az embereket nem szabad tünetmentesen vagy rutinvizsgálaton alávetni.

3.Természetesen biztonságos, erős, teljes és tartós. Fertőzéssel vagy más módon nem javítható. Azok az emberek, akik függetlenné váltak a vírusnak való kitettség után, ismét súlyosan megbetegedtek a CCP vírus miatt. Bár nem biztos. 11 kutatási védekezésben vett részt, amelyekben 650 000 ember vesz részt, hosszú távú kutatási aránya mindössze 0,2%.

4.A Covid-19, függetlenül annak változatától, könnyen kezelhető egyszerű és otthon elérhető gyógyszerekkel. A korai kezeléssel a kórházi kezelések és a halálozások körülbelül 88% -a elkerülhető. Az egyetlen ok, amiért az emberek kórházba kerülnek és fájdalmas időt töltenek, az az, hogy nem kapták meg időben a kezelést. Amikor a tünetek enyheek, könnyen kezelhető a betegség korai szakaszában. Három fő összetevője van: vírusreplikáció, gyulladás és trombózis-vérrögök. Ha ezek kialakulnak, csökkentik a tüdő oxigéntartalmát, és nehéz visszafordítani.

5.A jelenlegi Covid vakcinák-AstraZeneca, Johnson & Johnson, Pfizer és Modena-elavultak. Nem tartalmaznak új változatokat. A védőoltás ellenére a beteg továbbra is kórházban van és beteg. És mivel az oltás után bejelentett halálesetek és sérülések száma rekordot ért el, ezeket nem biztonságosnak és emberi használatra alkalmatlannak kell tekinteni.

原文:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Aug. 14