Underholdningsskandalen avleder oppmerksomheten-Kjendiser er verktøy som brukes under CCPs styre

Oversettes:  MOS Kunst-gruppe – 挪威村民

CCPs politiske angrep forårsaket en stor flom i Henan, noe som førte til at folk mistet sine familie, mistet hjemmene sine og ble fordrevet. I dag er det folk i Henan trist med flom og epidemier. Men samtidig rapporterte CCP kraftig Wu Yifan -hendelsen i et forsøk på å avlede publikums oppmerksomhet, og tiden den valgte var ganske presis.

Bildekilde nettverk

Zhengzhou-myndigheter flomutslipp før stormen 20. juli, og får titusenvis av mennesker til å miste livet; Samtidig ga CCP ut et dokument om Wu Yifan som en “dårlig artist”

27. juli presenterte innbyggerne i Zhengzhou spontant blomster ved inngangen til T -banen for å sørge over de døde passasjerene, Imidlertid reiste myndigheter gjerder for å stoppe innbyggerne i å gjøre dette; media rapporterte mye om underholdningsindustrien for å avlede folks oppmerksomhet.

Natten til 31. juli gjennomførte Erqi -distriktet i Zhengzhou en nukleinsyretest for alle innbygger; den kvelden ga Politistasjon ut en melding om at Wu Yifan var under kriminell forvaring, og mange fans samlet seg utenfor Politistasjon.

August begynte ungdommene i Zhengzhou å bli vaksinert mot viruset; mens mediene fortsatte å rapportere om Wu Yifan -hendelsen, ble Wu Yifan blokkert av hele nettverket.

Hypen til Wu Yifan -hendelsen er det CCPs vanlige taktikk, og mediene som deltar inkluderer “People’s Daily Online”, “Baidu”, “Weibo” og “Wangyi News”. På bare noen få dager har de relevante populære søkeresultatene ingen spor av flommen i Zhengzhou.

Det har gått nesten tre uker siden ofrene mistet livet. Det har vært epidemier mange steder. Mediene i det kinesiske kommunistpartiet fortsetter å hype Wu Yifan -hendelsen. Før uttrykte mange artister sin støtte til Wu Yifan. Jackie Chan var blant dem. Nå må disse artistene komme med de motsatte kommentarene av frykt, men CCP truer disse artistene med å stille dem til ansvar.

Faktisk er kunstnere også ofre for diktaturet. De blir ofte sett på som gjenstander for lufting av de med rettigheter, og står til og med overfor en mer tragisk skjebne.

Gnews artikkel lenke:

娱乐界丑闻转移视线——中共治下明星堪比权力的夜壶 – GNEWS   

Forfatter: Anjila  |  Postert av Xiaolunn

For mer informasjon, vennligst følg oss

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya MOS TALK

New York MOS Himalaya Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments