Nyheter: Amerikanske lovgivere fra begge parter advarer om Kinesisk digital valuta

Oversettes:  MOS Kunst-gruppe – 挪威村民

I følge en rapport fra “Washington Freedom Beacon” 5. august foreslo senator Martha Blackburn en endring av senatets omfattende infrastrukturlov torsdag, som forbød bruk av en ny kinesisk digital valuta på amerikansk regjeringsutstyr. Forhindre CCP fra å stjele og overvåking av informasjon rundt om i verden.

Bildekilde: Sen. Marsha Blackburn (R., Tenn.) / Getty Images

CCP (Kommunistpartiet i Kina) lanserer en digital valuta, og Folks Bank av Kina prøver å bruke dette som en måte å invadere Internett for å overvåke brukerne og erstatte det tradisjonelle finansielle systemet støttet av amerikanske dollar. De fleste digitale valutaer gir brukerne anonymitet, men kinesiske digitale valutaer lar CCP overvåke transaksjoner i sanntid.

Blackburn-endringen vil gi det amerikanske kontoret for ledelse og budsjett to måneder til å utvikle standarder for å slette den kinesisk digital valuta-lommeboken fra regjeringsutstyr.

Blackburn sa til “Washington Free Beacon” at den kinesisk digital valuta er en del av et større press fra Kina om å fordrive USA som verdensleder. “CCP søker å fremme kinesisk Yuan for å bli en valuta knyttet til hvert land,” sa hun. “Da de brukte dette som standarden, innså vi hvor aggressive de var.”

Gnews artikkel lenke:

快讯:美国两党立法者对数字人民币发出警告 – GNEWS

Forfatter: Siji |  Postert av Xiaolunn

For mer informasjon, vennligst følg oss

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments