News Express: Biden -regjeringen planlegger å kreve vaksinasjon for utenlandske reisende til USA

Oversettes:  MOS Kunst-gruppe – 挪威村民

Nyheter fra Washington: Ifølge en tjenestemenn som forstår utviklingen av politikken, formulerer Biden – regjeringen en plan for å kreve at alle utenlandske turister som besøker USA vaksineres mot korona viruset, men det er noen få unntak.

Bildekilde :The New York Times/ Saul Martine

Planen, rapportert tidligere av Reuters, vil være en del av et nytt system som for tiden er implementert etter fjerning av reisebegrensninger til USA, men tjenestemenn har ennå ikke bestemt når det kan gjøre det.

President Biden har vært under press i flere måneder for å lempe restriksjoner på folk som ønsker å reise til USA, spesielt når andre land, inkludert Storbritannia og Canada, slapper av restriksjoner.

Men embetsmenn i Det hvite hus har uttalt de siste dagene at på grunn av mutantvirusets svært smittsomme natur, er det ingen planer om å oppheve de nåværende begrensningene når som helst snart.

Pressesekretær i Det hvite hus, Jen Psaki, sa til journalister i forrige uke: “Gitt vår nåværende situasjon med det mutante viruset, vil vi opprettholde de nåværende reisebegrensningene for nå.”

Tjenestemenn i Det hvite hus gjentok denne posisjonen onsdag kveld og sa at det foreløpig ikke er noen tidsplan for utenlandske reisende å bli vaksinert.

En tjenestemann som ikke var autorisert til å offentliggjøre detaljer om planen for publikum, sa i en e -post at de nye tiltakene vil bli implementert i faser.

Reisende fra 29 land og byer i Iran, Kina, Brasil, Storbritannia, Sør -Afrika, India, Irland og Europas Schengen -område er for øyeblikket forbudt å reise inn i USA med mindre de er amerikanske statsborgere eller eller de tilbrakte 14 dager i et land som ikke var på CDCs forbudte liste før de ankom.

Flyselskaper og andre selskaper har lenge oppfordret regjeringen til å fjerne eller lempe restriksjoner på utenlandske turister som kommer inn i USA, spesielt etter at det meste av Europa begynte å åpne for amerikanske turister i juni.

I følge “Financial Times” -rapporten sa Delta Air Lines -sjef Ed Bastian i forrige måned: “Det internasjonale markedet som amerikanske vaksinerte reisende kan gå til, spesielt i Sør -Europa, vår booking interesse veldig sterkt.” Problemet er at disse markedene er bare enveis. Det hvite hus er spesielt uvillig til å åpne det amerikanske markedet for europeiske eller britiske reisende, noe som er en kilde til frustrasjon.

Ifølge data fra bransjeorganisasjonen Airlines for America, selv om reiser i USA bare har falt med omtrent 14% sammenlignet med 2019 den siste uken, men har internasjonale reiser fortsatt sunket med omtrent 40%.

USA begynte å begrense reiser til utlendinger i januar 2020, da president Donald J. Trump avbrøt noen reiser fra Kina, i håp om å forhindre spredning av viruset. Denne innsatsen mislyktes i utgangspunktet.

Under den første bølge av pandemien våren 2020 tvang helsemyndigheter imidlertid Trump – regjeringen til å utvide reiseforbudet til det meste av Europa, og ettersom det opprinnelige viruset og flere mutant virus spredte seg raskt mellom land, har mange land blitt inkludert i forbudet.

Denne uken uttalte Biden -regjeringen at den vil beholde kapittel 42, en folkehelse -regel som lar regjeringen nekte folk å prøve å komme inn i USA fra den sørlige grensen.

Avgjørelsen, bekreftet av C.D.C. mandag, utgjorde et skifte fra regjeringen, som hadde jobbet med planer om å begynne å oppheve regelen i sommer, mer enn et år etter at den ble pålagt av Trump-regjeringen.

I følge Johns Hopkins “University Systems Science and Engineering Center”, overgikk det totale antallet kjente globale koronavirusinfeksjoner 200 millioner onsdag, et tall som forverres av fremveksten av mutant virus.

Gnews artikkel lenke:

新闻速递:拜登政府计划要求到美外国旅行者接种疫苗 – GNEWS

Forfatter: Naughty  |  Postert av Xiaolunn

For mer informasjon, vennligst følg oss

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya MOS TALK

New York MOS Himalaya Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments