A CCP vírus végtelenül szenved, és a fertőzött gyermekeknek hosszú távú megfigyelésre van szükségük

撰稿: 彩虹 – 秘密翻译组

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Greenville Journal

A “The Hill” riportere, Lexi Lonas augusztus 3 -án azt írta, hogy az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia és Gyermekkórház Szövetség jelentése szerint a múlt héten az Egyesült Államokban körülbelül 72 000 -en voltak. A gyermek pozitív lett, miután megfertőződött a CCP -vírussal. Az előző héten a gyermekesetek száma 39 000 volt. A statisztikák szerint július 4 -én közel 4,2 millió gyermek pozitívnak bizonyult a CCP vírusra.

A jelentés egyes államokban a gyermekek kórházi ápolási arányát és halálozási arányát tartalmazza életkor szerint; a meglévő adatok azt mutatják, hogy a CCP -vírus okozta kórházi halálesetek nem gyakoriak a gyermekek körében. A CCP vírussal fertőzött gyermekek halálozási aránya 0 és 0,26%között mozog, és hét olyan állam van, ahol nulla gyermekhalál van.

Jelenleg, bár a CCP-vírus által okozott súlyos betegségek nem gyakoriak a gyermekek körében, továbbra is sürgősen több adatot kell gyűjteni a CCP-vírus gyermekekre gyakorolt ​​hosszú távú hatásáról, beleértve azt is, hogy a vírus hogyan károsíthatja a gyermekek hosszú távú egészségét. fertőzött gyermekek Egészsége, és annak hatása az érzelmi és mentális egészségre.

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Aug. 04