[Nyheter Express] En-dags tilfeller av COVID-virusinfeksjon i Tokyo slår rekordhøye under OL

Oversettes:  MOS Kunst-gruppe – 挪威村民

Ifølge en rapport på nettstedet til Al Jazeera, 31. juli nye infeksjoner i Tokyo steg til rekordhøye 4058 om dagen etter at Japan bestemte seg for å forlenge unntakstilstandene.

Bildekilde: Kim Kyung-Hoon/Reuters

Ny rapporterte COVID-19-tilfeller i OL-vertsbyen Tokyo steg til et rekordhøyt nivå på 4058 lørdag, og oversteg 4000-merket for første gang og overskygger sommerlekene.

Denne gangen nådde rekordhøye tilfeller i Tokyo Covid-19. Det skjedde da det ikke var noen tilskuere for å se de olympiske leker og folk hadde blitt vant til blokaden av Covid-19.

Landsomfattende tilfeller utgjorde 12341 fra 18:30 (09:30 GMT), sa offentlig kringkaster NHK den høyeste for Japan og opp 15 prosent på dagen, og understreket en rask økning i infeksjoner over hele landet.

Denne rekordhøyden skjedde etter at Japan så den siste økningen i antall infeksjoner og bestemte seg for å utvide unntakstilstanden til de tre fylkene i nærheten av Tokyo og Osaka Western prefektur, som var vert for de olympiske leker, til slutten av august.

Nødtiltakene vil vare til slutten av de olympiske leker og vil bli godt integrert i de paralympiske leker som starter 24. august.

Gnews artikkel lenke:

【新闻速递】东京单日COVID病毒感染病例在奥运期间突破历史新高 – GNEWS 

Forfatter: Delilah  |  Postert av Xiaolunn

For mer informasjon, vennligst følg oss

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments