Az új koronából felépülő emberek intelligenciája meredeken csökkenhet

By 英国伦敦喜庄园编辑部

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Parkview

A legfrissebb tanulmány megállapította, hogy az új koronájú, felépült betegek nagyobb valószínűséggel tapasztalják az intelligencia “jelentős” csökkenését.

Ez a “Kognitív hibák az új korona rehabilitátorokban” című cikk, a The Lancet folyóiratban jelent meg, a londoni Imperial College, a King’s College, a Cambridge University, a Southamptoni Egyetem és a Chicago Egyetem kutatóinak közös tanulmányának eredménye. Tavaly január és december között ezek a kutatók 81 337 embert teszteltek a brit hírszerzési teszt keretében, köztük közel 13 000 embert, akiket az új korona vírus fertőzött meg. Azoknál, akik lélegeztetőgépet használtak, volt a legnagyobb hiány – az IQ 7 ponttal csökkent.

A kor, a nem, az első nyelv és az iskolai végzettség kizárása után a kutatók azt találták, hogy azokhoz képest, akiket nem fertőzött meg a vírus, azoknak, akiket az új koronavírus fertőzött meg, meg kell indokolniuk, meg kell tervezniük és meg kell oldaniuk a problémákat. A legrosszabb teljesítmény az interneten. A tanulmány arról számolt be, hogy ezek az eredmények összhangban vannak az Egyesült Királyságban, a University College London által közzétett “Report of Long-term Infection with New Crown” -ban szereplő eredményekkel. Főként “agyi ködként” (memóriaromlás), figyelmetlenségben és a helyes szókincs használatának képtelenségében nyilvánul meg.

Az agyvérzésben szenvedőkkel összehasonlítva a lélegeztetőgépet használóknál az intelligencia erőteljesebben csökken. Az egyik lehetőség a megfigyelt kognitív hiányosságok, amelyek a vírus tartós tüneteivel, például magas lázával vagy légzési problémákkal járnak.

Bár a tanulmányban részt vevő tudósok azt mondták, hogy óvatosnak kell lenniük a következtetésekkel szemben anélkül, hogy nagy mennyiségű kutatást végeznének az agyi képalkotó adatokról, de azt mondták, hogy ezek a megállapítások felhasználhatók a következő kutatási irányként, és az utólagos vizsgálat Ennek a populációnak a száma tovább erősítheti az új koronavírust. A fertőzött személyek megismerésére gyakorolt ​​hatás.

Csak 275 résztvevő fejezte be az intelligencia tesztet az új koronával való fertőzés előtt és után, ami korlátozza a vizsgálat eredményeit, hogy pontos következtetéseket vonjon le az okozati összefüggésekről.

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jul. 29