[Nyheter] Himalaya-coin åpner en ny æra av valuta

Oversettes:  MOS Kunst-gruppe – 挪威村民

Pangu Time På kvelden 23. juli 2021 begynte Himalaya Coin (HCoin) å komme ut etter tusenvis av samtaler, offisielt forhåndssalg, og innledet en ny æra av valuta.

Før dette har Himalaya Exchange åpnet KYC og brukerinnskudd for å kjøpe Himalaya Dollars (HDollar). Denne gangen er det åpent for å kjøpe HCoin til pre-salg priser med Hdollar. Amerikanske dollar og HDollar, de dobbelte valutaene er uavhengige av hverandre, hver har sine egne egenskaper, og er organisk kombinert i en.

Bildekilde: Gnews

Hdollar er en bro fra det tradisjonelle økonomiske systemet til Himalaya finansøkologi. Den er stabilt knyttet til den amerikanske dollaren, og en amerikansk dollar byttes mot en Hdollar. Det er gratis å komme og gå. HCoin er en flytende valuta, og prisen svinger med markedsforhold som aksjer. I tillegg til de allerede tilgjengelige HDollars og HCoins, nevnte Mr. Wen Gui også et nytt virtuelt valutakonsept i direktesendingen “Tang-Ping Coin”. Myntholdere vil ha sjansen til å trekke et lotteri, i likhet med “lotteri billetter. ” På grunn av utformingen av den dobbelte valutaen og til og med det etterfølgende flervalutasystemet, er Himalaya-valutaen ikke bare den sterkeste valutaen, men også den høyeste kvaliteten på eiendelen. Den kan ikke bare realisere valutainnehold og sirkulasjon, men har også muligheten til å realisere verdsettelse.

Den nåværende verden forfølger en obligatorisk enkelt suveren valuta utstedt av regjeringen (inkludert sentralbanken). Regjeringen er vanligvis den sterkeste og mest kredittverdige institusjonen i landet. Det er forståelig at regjeringen utsteder valuta, men problemet ligger i “monopolet” og det “eneste”. Når den felles valutaen blir redusert til regjeringens verktøy for å plyndre offentlig formue, har publikum ikke noe valg. Og fordi publikum ikke har noe valg, er regjeringer uten konkurranse mer tilbøyelige til å bruke monopolistiske valutaer som et verktøy for å rane publikums rikdom.

Det har vært uendelige debatter om hvorvidt valuta skal ledes av regjeringen, og den mest spennende er kontroversen mellom Keynes og Hayek i det tjuende århundre. Keynes mente at myndighetsintervensjon kan redusere ustabiliteten i markedsøkonomien, så han foreslo bruken av aktiv finanspolitikk og myndighetsintervensjon for å påvirke prosessen med markedsøkonomi. Hayek mener at regjeringens monopol på valutautstedelse er grunnårsaken til økonomiske og sosiale onder som inflasjon og overdreven underskudd. Fremveksten av Himalaya Federal Reserve ser ut til å overskride denne kontroversen. For øyeblikket, som en ren business måte, utsteder Himalaya Federal Reserve flere valutaer, noe som er helt i tråd med Hayeks visjon. Etter at “business måte” er fullført, vil Himalaya Federal Reserve også bli en viktig stolpe i “New China Federation”, som gir Keynes ‘visjon fullspill. Fra dette kan vi se Mr. Wenguis dype innsikt i utviklingen av det finansielle systemet og den intelligente oppfatningen av den generelle økologien i “New China Federation”.

Essensen av penger er kreditt, og kredittkilden ligger i folks hjerter. Det er titalls milliarder mennesker, og det burde være titalls milliarder valutaer. Det Himalaya Reserve systemet lansert av Himalaya Federal Reserve vil gi publikum flere valg og større frihet. Hdollar og Hcoin vekslingskurs er 1: 1, som er stabilitet; Hcoin er knyttet til gull, som er merverdi og vekst; Tang-Ping coin er heldige og en overraskelse. Som et trygt sted for å lagre verdi av rikdom, lagrer det verdien som er skapt og de indre forventningene.

Som et transaksjons- og betalingsmiddel, enten det er å kjøpe varer eller tjenester eller gi gaver, kan forskjellige valutaer bedre uttrykke brukerens indre måling og realisere konvertering av subjektiv verdi og objektiv pris. Ulike mynter oppfyller behovene til forskjellige mennesker, stimulerer godheten til menneskets natur, samler rikdom med gode forventninger og håp, administrerer livet og nyter livet.

Gnews artikkel lenke:

【快讯】喜马拉雅币开启货币新时代 – GNEWS

Forfatter: Wentang  |  Redaktør: Xiaolunn  |  Postert av Xiaolunn

For mer informasjon, vennligst følg oss

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya MOS TALK

New York MOS Himalaya Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments