De høytstående amerikanske republikanerne svermer for å bli med Jason Millers nye sosiale medieplattform-GETTR

Oversettes:  MOS Kunst-gruppe – 挪威村民

I følge en rapport fra amerikanske medier “New York Post” 20. juli 2021 har GETTR vunnet mye etter å ha gått online.

Bare i forrige måned tiltrekker den sosiale medieplattformen opprettet av Jason Miller, en rådgiver for den tidligere amerikanske presidenten Donald Trump, et stort antall høytstående republikanske tjenestemenn til å bli med.

Hovedpersonene i den amerikanske kongressen som har sluttet seg til GETTR er Kevin McCarthy , California republikanske parti, konferanseleder Elise Stefanik (New York State Republikanske Parti), og kongressmedlem Jim Jordan (Ohio) State Republikanske Parti), kongressmedlem Lee Zeldin (New York State Republikanske Parti), Senator James Lankford (Oklahoma Republikanske Parti), og en rekke andre.

GETTR har blitt identifisert som en konkurrent til Twitter. Twitter har blitt kritisert for omfattende sensur og blokkert tilgang til legitime nyhetsrapporter, som for eksempel den eksplosive rapporten om Hunter Bidens bærbare datamaskin i New York Post.

Mange republikanere og til og med demokrater har fremmet bruken av reguleringsendringer for å tvinge Twitter til å operere med større åpenhet. Men samtidig er det andre lovgivere som hevder at Twitter er et privat selskap, og at svaret på problemet er at andre skal bygge en ny plattform. Dette gjorde Miller.

Miller fortalte New York Post at GETTR-plattformen nå har 1,5 millioner registrerte brukere, hvorav 45% er i USA, 15% er i Brasil, og resten ligger i forskjellige land.

Bildekilde: New York Post

Lanseringen av GETTR falt sammen med en periode da Biden-administrasjonen ble kritisert for å prøve å påvirke sosiale medier som Facebook, ved å bruke det Hvite hus betraktet falsk informasjon som en standard for å gjennomføre sensur på Internett.

”Den sosiale mediegiganten jobber med Joe Biden.” Miller sa: “Dette er farlig.”

Miller sa videre: “Ytringsfrihet er bare fornuftig hvis de liker det.”

Selv om det for tiden blir sett på som en hovedsakelig konservativ plattform, sa Miller at GETTR jobber for å utvide den ideologiske appellen på nettstedet, og håper å ansette en ansvarlig direktør som kan tiltrekke demokrater i nær fremtid.

Den tidligere amerikanske presidenten Trump har ennå ikke meldt seg inn i GETTR, men denne måneden reiste han søksmål mot de store teknologigigantene Facebook, Twitter og YouTube fordi de lukket kontoen hans og tok lignende handlinger mot andre konservative. Ulovlig og skammelig sensur”.

Disse gruppesøksdokumentene krever uspesifisert erstatning kompensasjon for påståtte brudd på den første endringen, og Trump-kontoret uttalte at det totale kompensasjonsbeløpet kan nå “billioner dollar”.

Trump ber også føderale dommere omlegge den kontroversielle immuniteten som ble gitt internettselskaper i 1996 og erklære seksjon 230 i kommunikasjonsreguleringsloven forfatningsstridig.

Henvisning:

New social media platform GETTR attracting big GOP names (nypost.com)

Gnews artikkel lenke:

【通讯】美国共和党高层人士蜂拥加入杰森·米勒领导的新社交媒体平台——GETTR – GNEWS

Forfatter: Xiye  |  Redaktør: Xiaolunn  |  Postert av Xiaolunn

For mer informasjon, vennligst følg oss

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya MOS TALK

New York MOS Himalaya Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments