Rubio: Kuba kommunizmus és a CCP vírus elleni tiltakozása két különböző dolog

By 秘密翻译组

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Student News Daily

A Fox News július 12-i beszámolója szerint az Egyesült Államok külügyminisztériumát vasárnap bírálták egy olyan tweet miatt, amely összekapcsolta a Kubában kirobbant történelmi tüntetéseket a CCP vírussal.

Ennek a tweetnek a feladója Julie Chung, az Egyesült Államok Külügyminisztériumának Nyugati Félteke Ügyek Irodájának megbízott segédtitkára volt. A tweet így szólt: “Ahogy a kubai nép él a békés gyülekezéshez való jogával. Nyilvánítsa aggodalmát a COVID növekvő száma miatt fertőzések és halálozások, valamint gyógyszerek. Kuba békés tüntetései fokozódnak.”

Külföldi jelentések szerint a kubai tüntetők azt mondták, hogy elég és “szabadságot akarunk.”

A floridai Marco Rubio republikánus szenátor “nevetségesnek” nevezte a Külügyminisztérium tweetjét.

Azt mondta a Twitteren: “A kubai emberek tiltakoztak a kubai szocialista diktatúra 62 éve ellen. Ez hazugság, zsarnokság és szenvedés volt, nem pedig” a COVID-esetek halálesetek növekvő számával kapcsolatos aggodalmak kifejezése. Miért tweet azt mondja?

Azt mondta a Twitteren: “A kubai emberek tiltakoztak a kubai szocialista diktatúra 62 éve ellen. Ez hazugság, zsarnokság és szenvedés volt, nem pedig” a COVID-esetek halálesetek növekvő számával kapcsolatos aggodalmak kifejezése.” Miért tweet azt mondja?”

Jack Sullivan, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója, Zhong tweetjét csatolta posztjához, kijelentve, hogy az Egyesült Államok „támogatja a szólás- és gyülekezési szabadságot Kubában, és határozottan el fogja ítélni az egyetemes jogokat gyakorló békés tüntetők elleni esetleges cselekményeket vagy erőszakos célpontokat”.

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jul. 13