A CCP használja a Tiktok az amerikaiak befolyásolására az USA ellen

By 秘密翻译组

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Newsweek

A Brettbart News Network július 8-i jelentése szerint Ashton Kutcher hollywoodi sztár a közelmúltban figyelmeztetést adott ki a YouTube egyik műsorában: “A CCP Tiktok fogja használni az amerikai és a tajvaniellenes közvélemény terjesztésére, és az amerikaiakat az Egyesült Államok ellenállására késztette. kormány tajvani politikája.”

Ez veszélyt jelent nemcsak az amerikaiakra, hanem az Egyesült Államok egészének nemzeti érdekeire is. Ha én lennék a kínai kommunista kormány és egy újabb problémát akarnék létrehozni a világban, különösen a Dél-kínai-tenger katonai kérdésében, akkor arra gondolhatnék, hogy Tiktok használnám az Egyesült Államok és Tajvan elleni nyilatkozatok terjesztésére. Ez pedig befolyásolja az amerikaiakat, és arra készteti őket, hogy az USA kormánya által Tajvan ellen indított bármely katonai akció rendkívül helytelen. Mint a legtöbb ember, én is úgy gondolom, hogy sok közösségi médiát manipuláltak, és hamis közvéleményt terjesztettek platformjaikon.

Tavaly a Kínai Kommunista Párt felülmúlta az Egyesült Államokat, és így lett először a világ legnagyobb filmpiaca. Hollywoodi filmsztárként Kutcher nagyon ritkán tette ezeket a megjegyzéseket. Annak érdekében, hogy ne veszítse el a CCP-piacot, sok hollywoodi filmsztár kerüli azokat a témákat, amelyek miatt a CCP diktatúrája boldogtalanná válhat, és hallgatnak a CCP emberi jogi kérdéseiről.  John Cena színész elmondta, hogy Tajvan ország, amikor a “Gyors és dühös 9” című filmet népszerűsítette. És nyilvánosan elnézést kellett kérnie emiatt. Bette Midler amerikai színésznő törölte azt a Twitter , amelyben elítélte a CCP-t a CCP vírusjárvány létrehozása miatt, és kártérítést követelt a CCP-tól.

Emellett arról számolnak be, hogy a Disney nyomást gyakorolt egy amerikai filmmagazinra. hogy törölje a CCP-t kritizáló Zhao Ting, az“ Nomadland” igazgatójának megjegyzéseit.

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jul. 10