A CCP vírusának lambda-változata elterjedni kezdett az egész világon

By: zzballack – 秘密翻译组

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: The Quint

Az nzherald.co.nz július 6-i jelentése szerint az eddigi legfertőzőbb a CCP vírustörzs, a Lambda-variáns behatolt Ausztráliába. Tanulmányok kimutatták, hogy ez a változat fertőzőbb, mint a Delta-variáns. Az elmúlt négy hétben a Lambda variáns közel 30 országban terjedt el.  A Lambda-változatot először Peruban fedezték fel, és az ország CCP-vírusainak 81% -a április óta kapcsolódik hozzá. Peru egyben az az ország, ahol a CCP vírusa okozta halálozási arány a mai napon a legmagasabb. Pablo Tsukayama, a perui Cayetano Heredia Egyetem professzora elmondta: “A Lambda variáns felrobbant Peruban, és a fertőzöttségi aránya magasabb, mint a CCP vírusának bármely más változata.”

A Lambda variáns Ausztráliában már idén áprilisban megjelent, és a törzset először egy tengerentúli turistánál fedezték fel. Korai kutatások azt mutatják, hogy a lambda variánsok még nem terjedtek el az ausztrál közösségben. Az Egyesült Királyság hétfőn 6 Lambda-esetet jelentett be. És voltak közösség által közvetített fertőzések.  Különösen miután 37 millió brit oltott be legalább egy adaggal, a brit kormány feloldotta a CCP vírus tilalmát, és utolérte a 2020-as Európa Kupa őrületét és az angliai csapat kiemelkedő teljesítményét is. A bárokban gyakran vannak tömegek, ami növeli a fertőzés kockázatát.

Barrett, aki a londoni Wellcome Sanger Intézetben részt vesz a kínai kommunista vírusgenomikai projektben, a Financial Timesnak elmondta: “A Lambda variáns tüskefehérjének hét mutációs mintája egyedülálló. Különösen érdekes, hogy ez a mutáció hasonló az L452R mutációt, és segít növelni a Delta variáns fertőzőképességét.”  A Chilei Egyetem tudósai által a múlt héten közzétett jelentés azt mutatta, hogy a meglévő vakcinák nem képesek semlegesíteni az új törzseket: “Kutatási eredményeink azt mutatják, hogy a Lambda-variánsok elkerülhetik a semlegesítő antitesteket és növelhetik a fertőzőképességet.”

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jul. 07