Miles Guo meddelade världen att det kinesiska kommunistpartiet planerar och initierar nästa biovapen-attack mot västvärlden

翻译: 舒凡

校对: 莫黎

Foto: GTV

Jag är mycket hedrad över att vara här idag på förmiddagen den 20 juni 2021, och sända ut en varning till våra vänner över hela världen. Innan jag slår larmet, jag upprepar än en gång att alla handlingar från det kinesiska kommunistpartiet (CCP) representerar inte det kinesiska folket.

CCP är en olaglig organisation i Kina, speciellt efter att USA har anklagat dem för folkmord och brott mot mänskligheten i Xinjiang, efter att de bröt mot det internationella avtalet genom att anta den så kallad lag om utlämning och den nationella säkerhetslagen i Hongkong, dessutom mördade CCP ett stort antal studenter från Hong Kong, inklusive deras hot mot Taiwan och försök att starta ett krig, samt efter söderrivningen av de internationella fördrag i det Sydkinesiska havet och de enorma skadorna CCP orsakade våra landsmän i Tibet och Kina.

Vi upprepar än en gång, vi säger det här baserat på det kinesiska folkets sanna historia och kultur: vi är likadana. Det kinesiska folket kommer aldrig att bli västvärldens fiende. Även tidigare har vi aldrig invaderat eller ockuperat västerländska territorier. Vi kommer aldrig att göra det, så allt det jag meddelar idag, representerar det fredliga kinesiska folket.

Endast en lite del av de CCP-medlemmarna, mindre än 200 familjer, är monopolister av Kinas makt och ekonomi. De är ansvariga för att ha begått brott mot västvärlden, erövrat deras resurser och släppt lös viruset, andra händelser kan förekomma. Det viktigaste jag ska tala om för er nu är att vi har tagit emot korrekta information.

CCP försöker släppa lös coronaviruset på nytt i USA och Europa, möjligen vid slutet av denna sommar eller början av hösten. Hotet från viruset den här gången är definitivt större än förra gången. Vi håller korrekta information att CCP vet väldigt väl att efter G7-toppmöte 2021, med miljontals dödsfall och hundra miljoner smittade av viruset i världen, medan människor från alla samhällsskikt från hela världen kräver en sanning.

CCP vet redan väldig väl att sanningen kommer att upptäckas så småningom. Politiska kompromisser, mutor och hot kanske inte längre fungerar. De har bara två val, när västvärlden närmar sig sanningen, invaderar de Taiwan. Så nu har de gjort en rad militära och politiska insatser, de interna mötena har gjort tydliga beslut att så länge västvärlden inför storskaliga ekonomiska sanktioner, även under krigshot, kommer CCP att använda biovapnet fullt ut, i största möjliga grad.

Med ord från CCP:s toppledare: ”Eftersom detta vapen är särskilt riktad mot amerikaner och de vita människorna, borde vi skicka det till USA. Vi har använt det i Indien och gjort stor succé, vi borde göra större succé i USA och Europa. Om vi ska använda det, så borde det användas utan det minsta oro, det ska användas tills fienden blir rädd, tills fienden får rädsla. ”

Sådana beslut har CCP gjort många gånger förut. Hoppas att alla eliter i väst som hör och ser detta meddelande ska vidta försiktighetsåtgärder för att skydda sig. Samtidigt har ledare av CCP beslutat att när världen börjar att uppmärksamma sanningen om viruset, när CCP inte har en lösning, ska de starta ett krig om återtagandet av Taiwan för att leda världens uppmärksamhet från de diskussionerna om viruset till Taiwans situation. Efter att Kina och västländerna ha kommit in i krigstillstånd, kan de utnyttja internationella relationer, eftersom krig alltid avslutas genom utbyte av politiska och ekonomiska resurser, och avleda uppmärksamheten samt dölja sanningen om deras virus-tillverkande. Genom krig kan CCP nå fred med västvärlden, till sist även på frågan om virusets ursprung.

Så vad gör det kinesiska kommunistpartiet just nu? Det är mitt, Miles Guos meddelande idag, på Den nya federala staten av Kinas och visselblåsarrörelsens vägnar, till alla fredsälskare runt om i världen.

Ni behöver uppmärksamma att under de senaste 4 veckorna, omkring 30 000 amerikaner bosatta i Hong Kong och 180 000 till 220 000 amerikaner bosatta i fastlandskina undersöks och räknas av CCP med hjälp av det nationella säkerhetsrådet, d.v.s alla datorer, mobiler och kontaktinformation från dessa amerikanska medborgare i Kina och Hong Kong positioneras vid en nationell säkerhetsgrad, och mycket av deras personliga information verifieras och spåras.

Inklusive länder i den Europeiska unionen och G7, kanske i framtiden också länder som söker sanningen om viruset och deltar i kriget om Taiwan, deras medborgare som är bosatta i Kina kommer att bli undersökta och spårade. De förbereder sig redan för krig, det är ett enhälligt beslut som fattats av det nationella säkerhetsrådet.

Deras förberedelser är exakt detsamma som dem inför kriget i Irak, Libyen och de olika krigen som västerländerna har inlett de senaste 70 åren.

Alla likasinnade i väst, kom ihåg att CCP har hållit på att bygga upp sina livsmedelsförråd och krigsförråd. Jag tror att ni vet bättre än mig, deras krigsberedskap, lagring av livsmedel och reservtillgång, Samt deras lagring av krigsredskap i Sydostasien, Singapore, Malaysia, Thailand och de närliggande länderna.

Därutöver distribueras strategiska vapen, särskilt missiler med långa och medellånga räckvidd, i en del känsliga områden. CCP är nu redo för ett självmordskrig med USA:s och Japans flotta, även om förhållandet är 1000:1. Inklusive förberedelserna i himlen och alla satelliter i rymden är redo för krig.

Därutöver, en ännu viktigare varning till västvärlden är att CCP håller inte bara biovapen utan också mycket avancerade kemiska vapen. När folk pratar om biovapen tänker de flesta det som något väldigt svårt att släppa lös eller kontrollera. Coronaviruset har redan bevisat för världen att biovapen sprids och kan tillverkas väldigt lätt. Det är extremt farligt. När det gäller kemiska vapen tror många att det endast kan nå målområdet genom missiler eller bärare av något slag, men det är fel. CCP har redan kemiska vapen som kan lätt släppas fri utan någons vetskap, dessutom tillverkades en stor del av dessa biovapen och kemiska vapen genom USA:s militärteknik. Det är ett hot för hela världen.

Alla vatten- och kraftanläggningar samt viktiga ventilationsregleringar i G7- länderna kommer möjligen att vara under planerade kemiska attacker av CCP. Så när hela världen försöker hålla CCP ansvarig och söker sanningen om viruset, världen bör också uppmärksamma CCP:s kemiska vapenattack, nästa biovapen-attack, och hot mot mänsklighetens säkerhet.

Det var all intern information jag, Miles Guo hade att meddela västvärlden, medmänniskorna och supporter av den nya federala staten av Kina samt visselblåsarrörelsen.

Jag hoppas att inget av det här kommer att hända, men resultatet som vi får från CCP visas sig alltid vara motsatsen till våra förhoppningar.

CCP visar aldrig hänsyn till mänsklighetens säkerhet och värde, de tror aldrig på fred eller godhet som är helt betydelselösa för dem, de tror bara på våld, styrka och lögn.

Västvärlden har redan gett CCP möjligheter att föra demokrati, frihet samt rättssäkerhet till det kinesiska folket och fred till världen i nästan 100 år. Kina och Englands förbindelse om Hong Kong, relationen mellan Kina och USA, Världshandelsorganisationen, relationen mellan Kina och Europa, handelsförbindelser samt vetenskapliga och tekniska förbindelser under de senaste 70 och 100 åren, har visat svaret.

De som fortfarande har hopp i CCP och vill samarbeta med dem, eller tror att de kan fortsätta representera det kinesiska folket, ska få betala högt pris för det. För CCP har redan gett er det bästa svaret genom verkligheten, coronaviruset samt sina handlingar i Hong Kong, Taiwan, Xinjiang och Tibet. Varenda förhoppning kan orsaka dig irreparabla skador och förlust. Det är ett enormt brott.

Den nya federala staten av Kina och visselblåsarrörelsen kommer aldrig, under någon omständighet, att kompromissa, att vara rädd. Vi kommer att stå tillsammans med västvärlden, tills den dag CCP elimineras.

Det är Miles Guos nya varning till västvärlden. Hoppas att det inte blir som presskonferensen i Washington som jag var på i oktober 2017, då mina ord först sågs som ett skämt men bevisades att vara korrekt genom de senaste 4 åren. Jag hoppas att varningen ska få stor uppmärksamhet. Jag förväntar mig inte att ni ska tro, men jag hoppas att ni ska utreda det.

Tro inte på mig utan gå och verifiera. Tack så mycket.

Källa:

https://gtv.org/video/id=60cf40516e4b8a00c79d2e77


发布: 澳喜农场欧洲部

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jul. 02