A CCP 100 év Elhalálozás napja, utolsó kiabálása és őrültsége a WeChat baráti körben

By 秘密翻译组 G-Translators  

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

AFP via Getty Images

A Kínai Kommunista Párt 100. évfordulója alkalmából, a különböző kínai kommunista országok hivatalos beszámolóinak felhasználásával a felhasználók aktívan és passzívan ünneplik a “Kínai Kommunista Párt 100. évfordulója” üzenetet. A kihalás előtt utoljára érte el az arrogancia és a kiabálás csúcsát!

A baráti körben azok a póréhagyma és gyomok, akik “Éljen a Kínai Kommunista Párt” skandálást soha nem érthetik meg, hány kulturális forradalmi tragédiát okozna az “éljen a kommunista párt” a CCP tényeinek fedése alatt. Hány mészárlás a Tienanmen téren. És hány meg nem született csecsemő hal meg újra a családtervezési politikában.

  A Kínai Kommunista Párt állami vezetői azt állítják, hogy “Elértük az első évszázados célt, és közepesen virágzó társadalmat építettünk fel Kína földjén.” Természet! A Yang Gailan-féle tragédiák nap mint nap történnek, és még mindig 600 millió ember él, akik soha nem használtak öblítő WC-t.

A kommunista párt mindig titokban változtatta meg az emberek, az ország és a kormány elképzeléseit, az agymosást oltva arra, hogy a hazaszeretet a kormány szeretetét jelenti, a kormány szeretete pedig az emberek szeretetét. A kínai emberek kedvesek, és a CCP ilyen kedvességet használ arra, hogy megszilárdítsa és sokáig megfossza az embereket tudásuktól és a józan ész megértésétől. Az igazi hazaszeretet az a képesség, hogy kérdéseket tegyenek fel és ezáltal folyamatosan fejlődjenek, ahelyett, hogy állandóan egyetlen szót ejtenének. Ez katasztrófát jelentene az ország számára! A CCP beszédének elnyomása és ellenőrzése, valamint a szabadság taposása és összezúzása miatt a CCP-nak nincs innovációja, nem beszélve az alapvető technológiáról és képességekről, amelyek elősegíthetik a társadalmi haladást. Hogyan tehet egy ilyen rendszer boldoggá és egészségessé az embereket? Hogyan lehet virágzóvá tenni az anyaországot? Az egyetlen haszon az a néhány kommunista család, amely a CCP piramisának tetején található.

A WeChat-pillanatok lettek a CCP halála előtti utolsó házasságtörés színtere. Mindenesetre az őrült propaganda kovácsolta a történelmet. Abban a pillanatban, amikor a CCP biológiai háborút indított a világ ellen, a közeljövőben a végső ítélettel és pusztítással kellett szembenéznie!

A cikk a szerző személyes véleményét képviseli.

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jul. 02