A megjelenő Delta variáns 16 városban jelent meg

By 萧亦 – 喜马拉雅意大利罗马达芬奇农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: DNA India

Forrás: Corriere.it

Kiadási idő: 2021. június 27

Silvio Brusaferro, a Fejlett Egészségügyi Intézet (Iss) elnöke elmondta: India vírusváltozata a vezető szerepet tölti be. Nemcsak Bresciában, hanem egész Észak-Olaszországban. Ez a mutáns Brescia városában és néhány hátországi városban jelent meg. A fertőzések száma növekszik.

Az indiai változat eseteit két hete Barcelona egyes városaiban is megtalálták az emberek között, és a változat magas szinten terjed. Az Institute of Advanced Health becslései szerint ez a változat 40-60% -kal fertőzőbb, mint a második hullámban domináns brit változat. Még Lombardia nagyobb városaiban is vannak esetek. A számok minden héten nőnek. Ezt a Delta-változatot alábecsülik, mivel előfordulhatnak olyan tünetmentes esetek, amelyek kontrollon kívül esnek, és a nyomon követés önmagában nem elegendő. A variáció korlátozása érdekében be kell fejezni a második vakcina injekciót.

Rövid megjegyzés: Eleinte abban reménykedtem, hogy az első oltásinjekciót a CCP vírus elleni küzdelemben használták fel, de ez nem ért el jelentős sikereket. Most a második oltásinjekciót kell elvégezni a vírusváltozatok járványának korlátozása érdekében. Amellett, hogy oltóanyagot akar használni a kínai kommunista vírus elleni küzdelemben, nincs más tennivaló. De vajon képes-e az oltás mindezt megállítani?

Ez a cikk csak a szerző nézőpontját képviseli.

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jun. 29