Az Egyesült Államok és Franciaország megállapodást kötnek a CCP világrendbeli megzavarásának közös kezeléséről

B y 英国伦敦喜庄园 – 2021. június 27

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Pool photo by Andrew Harnik

Készítsen közösen pozitív tervet a kis országok megsegítésére és a Kínai Kommunista Párt Egy öv egy út kezdeményezésének ellensúlyozására.

Blinken rámutatott, hogy az elmúlt években a demokratikus országok demokratikus rendszereit saját belső nézeteltéréseik és központosított országaik támadták meg, és megrázkódtak. Ezen a ponton az embereknek a világ minden táján meg kell erősíteniük és megvédeniük a szabad és demokratikus rendszert. Az Egyesült Államok CCP-vel szembeni „Egy öv, egy út” kezdeményezésének kérdésében Brinken megismételte, hogy pozitív és stabil megoldást nyújt az alacsony és közepes jövedelmű országok számára. Ahelyett, hogy mindig olyan feltételeket csatolna, mint a CCP, vagy akár egy új koronavírus elleni vakcina biztosítását használja kényszer eszközként.

Franciaország és Németország Amerika legjobb barátai a világon

Blinken hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államoknak, Németországnak és Franciaországnak közös értékei vannak: demokrácia, szabadság, egyenlőség, emberi jogok, szólásszabadság stb. A három országnak együtt kell működnie ezen értékek védelmében. Németországi látogatása során Brinken kijelentette, hogy az Egyesült Államok reméli, hogy a Hét ipari ország csoportja (G7) kemény harcot fog folytatni a CCP ellen.

Rosenberg, a Fehér Ház nemzetbiztonsági igazgatója, Kína ügyeinek vezetője hangsúlyozta, hogy bár az Egyesült Államokban és Európában még mindig sok kérdésben vannak nézetek, konszenzusra jutottak a Kínai Kommunista Párt emberi jogi kérdésében.

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jun. 27