Kennedy szenátor: A CCP “hazudik és nem lélegzik”

By  童谣 – 纽约香草山MOS02 

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Britannica

Június 22-én (kedden) John Neely Kennedy Louisiana szenátor a “Fox News Prime Time” programban kijelentette, hogy bár a CCP vezetése a CCP vírusjárvány “abszolút nyertesének” tekintheti magát. Ők azonban “a világ közvéleménye által megítélt vesztesek”.

John Neely Kennedy szenátor: Néha úgy esik le, mintha egy időre repülne. A Kínai Kommunista Párt azt hiheti, hogy ők az új koronapandémia abszolút nyertesei. De szerintem vesztes, vesztes a világ közvéleményének bíróságán. A kínai emberek jó emberek, de a kommunista párt hazudik. Hazudásuk olyan egyszerű, mint a légzés. Hazudtak a vírusról. Bizonyítékokat gyűjtünk annak igazolására, hogy a vírus nemcsak a CCP-ból származott, hanem valószínűleg a Wuhani Víruslaboratóriumból is.

Másodszor, tudom, hogy a Kínai Kommunista Párt azt mondja, hogy gazdaságilag jó munkát végzett. A kommunista párt vezetése azonban ismét pislogás nélkül hazudott. Soha nem hittük el a számukat.

Biden elnöknek el kell, hogy nyerje a világ többi demokráciájának, például Kanadának, az Egyesült Királyságnak, Ausztráliának és Új-Zélandnak, az Európai Uniónak, Dél-Koreának és Indiának a támogatását a CCP-nak, hogy ne kérjen, hanem kérjen a teljes nyilvánosságra hozatal érdekében (az igazság a vírusról).

A fordító megjegyzése: A fertőzések napi száma a különböző országokban ingadozik, és a világon napról-napra nő a CCP vírus okozta halálozások száma. Mint Kennedy szenátor elmondta, a CCP elmerül a biológiai és vegyi fegyverek ultrarajzolt háborújának “szakaszos győzelmében”, amely “80 öl meg, és ezer embert veszít egyedül”. Vegyük összehasonlításként a második világháborút: az Egyesült Államokban körülbelül 405 ezer ember halt meg közvetlenül a háborúban és a háborúval összefüggő okokban. A CCP-vírus világjárványának ugyanabban a másfél évben az Egyesült Államokban a vírus okozta halálozások száma elérte a 602 000-et. Guo úr leleplezései szerint a CCP Vörös Ördögei még mindig elégedetlenek ezzel, sőt a határon túli biológiai és vegyi fegyverek kimerüléséért és kimerüléséért szólítanak fel. Az Egyesült Államok ma már nem az a szkeptikus hozzáállás, mint Guo úr a 2017-es sajtótájékoztatón. Mivel az emberek az elején nem figyeltek rá, ez okozta a vér árát. Most, hogy a CCP Pandora’s Boxja ismét kinyílt, a civilizált társadalmaknak egyesülniük kell a harcban, és a nagyobb kihívásokat nem lehet figyelmen kívül hagyni.

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jun. 24