Nézzük meg, hogyan meszeli a CCP-t a kínai-orosz és a kínai-amerikai kapcsolatokat

Author:天鹅

Translator:永远的诺亚方舟

Image from internet

2021. június 16-án Biden amerikai elnök és Putyin orosz elnök első személyes találkozót tartottak Genfben. Bár az ülés ideje csak néhány óra, a hatékonyság jóval magasabb, mint a kínai (kommunista) találkozóé, amely teljes mértékben bizonyítja a nyugati országok pragmatizmusát.

Az Egyesült Államok és Oroszország együttműködnek

A találkozó után a két fél kifejezte, hogy folytatja a nagykövetek küldését egymás fővárosába, Putyin szerint Oroszország és az Egyesült Államok közös felelősséggel tartozik a nukleáris stabilitásért. Biden elmondta: “Az Egyesült Államok és Oroszország vezetői egyedülálló felelősséggel tartoznak két hatalmas és büszke nemzet kapcsolatának irányításáért. Ennek a kapcsolatnak stabilnak és kiszámíthatónak kell lennie.”  A két fél közös nyilatkozata [1] kijelentette, hogy “feszültségek idején is előreléphetnek közös célunk felé, amely a kiszámíthatóság biztosítása a stratégiai területen, valamint a fegyveres konfliktusok és a nukleáris háború veszélyének csökkentése. Az Egyesült Államok és Oroszország a közeljövőben együttesen átfogó kétoldalú stratégiai stabilitási párbeszédet indítunk, amely átgondolt és erőteljes lesz.”

E találkozó kezdete óta az Egyesült Államok és Oroszország valóban együttműködést kötött, és a két fél közötti személyes találkozásról szóló megállapodás mindent teljes mértékben megmagyarázott. Mindkét ország teljes mértékben figyelembe vette saját nemzeti érdekeit, és a stabil párbeszédmechanizmus létrehozása azt jelzi, hogy az Egyesült Államoknak és Oroszországnak már nem kell a döntések meghozatalának alapjaként támaszkodnia közvetítőkre, hírszerzésre, sejtésekre stb. A két fél közötti hivatalos kommunikációs mechanizmus helyreállt. Látható, hogy az Egyesült Államok és Oroszország két világszínvonalú katonai blokkjának az elmúlt években szinte nincs konfliktuslehetősége, az együttműködés és az együttélés elkerülhetetlenné vált.

Hol tartanak Kína-Oroszország kapcsolatok?

A Shenzhen Satellite TV újságírójának kérdésére Zhao Lijian, a Külügyminisztérium szóvivője egy rendes sajtótájékoztatón 2021. június 15-én azt mondta: “Kína és Oroszország hegyként egyesül, és a barátság törhetetlen; a két fél együtt ellenáll a “politikai vírusnak”; határozottan támogatják egymást egymás alapvető érdekeiben, és folytatják a politikai kölcsönös bizalom és a stratégiai együttműködés megszilárdítását és javítását.”

Az Egyesült Államok és Oroszország találkozója előtt a CCP kiemelt tájékoztatót tartott a kínai-orosz kapcsolatokról, és nem habozott olyan naiv kifejezéseket használni, mint például a “generációk közötti barátság”, “a megállapodás aláírásának eredeti szándéka”. és “törhetetlen”. De most, hogy az Egyesült Államok és Oroszország találkozója véget ért, sikerült elérni a két fél közötti együttműködési mechanizmust, és a CCP próbálkozása az Oroszország és az Egyesült Államok közötti kapcsolatok elvetésére sikertelen volt. A Kínai Kommunista Párt ünnepe egyre közelebb kerül, de a világon egyre kevesebb a szövetséges.

Soha nem régi barát

A találkozó után külön sajtótájékoztatón megkérdezték Biden-t: “Sokszor említetted, hogy több időt töltesz Xi elnöknél, mint bármely más világvezető. Tehát mikor hívod őt. Egy régi barát szempontjából kérdezd meg Xit:Meg tudja-e nyitni az országot,engedje meg a WHO nyomozóinak, hogy kiderítsék az igazságot a COVID-19-ről (Kínai Kommunista Párt vírusa)?”  Biden így válaszolt: “Először tisztáznom kell, hogy bár nagyon jól ismerjük egymást, nem vagyunk régi barátok. Csak munkakapcsolatok vagyunk. Ennek az a következménye hogy megváltozott a világ hozzáállása a CCP-hoz. Valójában néhány dolog felesleges. Magyarázza el a világ népének, hogy mindannyian láthatják az eredményeket. a CCP valóban van egy testtartása, hogy megtudja a vírus igazságát?”

Biden ezen interjúja megerősíti azt, amit Guo úr mindig mondott nekünk arról, hogy a nemzeti kormányok és vezetők szerte a világon már tudták az igazságot a CCP vírusról. állíthatja meg a kommunizmus felszámolását a vírus kérdésével. csak idő legyen A kérdés, a forma kérdése. Fegyvertársaim, lássuk, hogyan meszeli a Kínai Kommunista Párt a kínai-orosz, valamint a kínai-amerikai kapcsolatokat! A kommunista pártnak vége!

Ez a cikk tartalma csak a szerző nézőpontját képviseli

Eredeti link: https://gnews.org/zh-hans/1329210/

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments