Az USA-Oroszország csúcstalálkozó átalakítja a stabil kapcsolatokat, és konszenzusra jut a CCP felszámolásában

By Amitofu – 台湾宝岛农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: REUTERS/Kevin Lamarque

Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök háromórás beszélgetést tartott a svájci Genfi-tó La Grange villájában június 16-án. Biden és Putyin, valamint Blincoln amerikai külügyminiszter, Sullivan amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó és Lavrov orosz külügyminiszter, Peszkov, a Kreml szóvivője, Oroszország Ukrajna és Szíria különleges megbízottjai, valamint mindkét fél öt tisztviselője részt vett az ülésen. Wengui úr szerint a két vagy három kísérő Putyin és Biden az Új Kína szövetség támogatói, és kiderül, hogy függetlenül attól, hogy Biden elnök a G7, a NATO és az EU csúcstalálkozói, valamint az Egyesült Államok és Oroszország elnöki tárgyalásai, a fő cél a szembenézés a vírustúlháború után a CCP felszámolására irányuló cselekvések konszenzusra jutottak, jelezve, hogy a CCP-fenyegetés megszüntetésére irányuló globális feszültség pillanatában az Egyesült Államok és Oroszország kétoldalú stratégiai és stabil párbeszédet alakít ki . Mindkét fél képes előrelépést elérni a CCP megszüntetése érdekében a stratégia biztosítása érdekében. A szint kiszámíthatósága azt is mutatja, hogy Oroszország intézkedései megállapodásra jutnak az Egyesült Államokkal, az Európai Unióval, a NATO-val, valamint Japánnal, Ausztráliával és Indiával. hogy szembenézzen a nukleáris háború és a CCP által indított katonai konfliktusok fenyegetésével.

A szerző úgy véli, hogy a CCP rezsimjének elkülönítése és a CCP felszámolása a világ országainak fő felelőssége. Május 20-án Brinken amerikai külügyminiszter és Lavrov orosz külügyminiszter az izlandi Reykjavíkban tartották az Északi-sarkvidéki Tanácsot. A tárgyalások során a két fél érdeke a konstruktív együttműködés a járvány, az éghajlatváltozás, az iráni – észak-koreai nukleáris kérdés és Afganisztán területén, de a fő motiváció az, hogy a két fél korlátozni kívánja a CCP együttműködését. A CCP reméli, hogy Oroszország közösen mozdítja elő a dollármentesítést annak érdekében, hogy fokozatosan megszabaduljon a nyugati irányítású nemzetközi fizetési rendszertől és csökkentse a szankciók kockázatát. Ugyanakkor az új koronavírus CCP általi kiadása gazdasági sokkot és kárt okozott különböző országoknak , de arra késztette az Egyesült Államokat, Oroszországot, Európát és a NATO-t, hogy közösen rombolják le a kommunistákat., Stoltenberg NATO-főtitkár egyszer megemlítette, hogy a NATO Oroszországgal kapcsolatos politikája kétirányú megközelítés, egyrészt elrettentéssel és védelemmel, másrészt értelmes párbeszéd a másikon.  Ezúttal az Egyesült Államok hasonló megközelítést alkalmazott Oroszország politikájához. Először Brinken és Lavrov megvizsgálja a két fél kérdéseit, és elfogadja a közös együttműködési érdekek és a CCP-val való konfrontáció stratégiáját. Különösen az ukrajnai és a belarusz események után, át lehet alakítani az Egyesült Államok és Oroszország kapcsolatát.Kiszámíthatóság és stabilitás. Ugyanakkor láthatjuk, hogy Wengui úr és az Új Kína szövetség  támogató láthatatlan elvtársak nagyban hozzájárultak a Kínai Kommunista Párt egységének felszámolásához.

Ez a cikk tartalma csak a szerző nézőpontját képviseli.

Imádkozzon tízezer buddha és tízezer isten áldásáért, és áldja meg Wengui urat és az Új-Kínai szövetség elvtársait a siker ügyében.

Forrás: Wengui úr és Új-Kínai szövetség

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jun. 18