Elemezze az új koronavírus tüskefehérjét a történelmi etiológiai módszer rekonstrukciójával, hogy bizonyítsa a vírus természetellenes fejlődését

Szerzők: Birger Sørensen, Angus Dalgleish és Andres Susrud, Immunor és a londoni Szent Georges Egyetem

中文翻译: 謐雪兒郭 – 中共病毒真相    

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Minervanett / Metro

A cikk kivonata:

Annak érdekében, hogy felfedezzük, hogyan lehet biztonságosan és hatékonyan leküzdeni a SARS-CoV-2 vírust [Fordító megjegyzése: CCP koronavírus], a Biovacc-19 jelölt vakcina megtervezésekor először gondosan elemeztük a tüskefehérje biokémiai tulajdonságait, és megállapítottuk, hogy ez más az azonos család bármely más koronavírusától (CoV) többféle módon.

A SARS-CoV-2 általános hatásmódja az, hogy a tüskefehérje a fagociták társreceptorához kötődik, de az adatok azt mutatják, hogy a tüskefehérje a receptorkötő doménjében (RBD) is kötődhet az ACE2 receptorhoz. Röviden, a SARS-CoV-2 kettős kötési képességgel rendelkezik.

Hisszük, hogy rendkívül valószínűtlen, hogy ezt a tulajdonságot a természetes evolúciós folyamat okozza.

A tüskefehérje hat behelyezési pontjának öt megkülönböztető jellemzője van, ami azt jelzi, hogy ez a céltudatos kézi beavatkozás eredménye, olyan egyedi, mint az ujjlenyomat.

A publikált négy egymással összefüggő kutatási projekthez idődimenzió-elemzést adtunk a biokémiai jellemzők elemzése során. Az elemzési módszer arra következtet, hogy a SARS-CoV-2 vírustüske hogyan, hol, mikor és ki szerezte meg ezeket a különleges jellemzőket.

A történelmi etiológia rekonstrukciójának ez a módszere megfelel az eszközök, az idő, a közeg és a helység négy kritériumának, és elegendő a bizonyítási teher megfordítására. Ezért azok, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a COVID-19 járványt zoonotikus betegség okozza, mielőtt azt állítják, hogy bizonyítékaik meggyőzőek. Különösen akkor, ha bizonyításuk során is vannak hibáik, még inkább szükség van annak pontos bemutatására, hogy mi a baj elemzési módszerünkkel.

Papírlink: The Evidence which Suggests that This Is No Naturally Evolved Virus

Bevezetés a cikkbe:

A 22 oldalas új cikk a “Biophysical Discovery Quarterly” -ban jelenik meg.

A cikk szerzője, Angus Dalgleish, az onkológia professzora a londoni St. George’s University-n (Egyesült Királyság). Ismert az első hatékony “HIV-vakcina” létrehozásáról a diagnosztizált betegek kezelésére, és lehetővé teszi számukra, hogy megállítsák a gyógyszeres kezelés több hónapig.

Dr. Birger Sørensen norvég virológus az Immunor gyógyszergyár elnöke.

A cikk rámutatott, hogy a kutatók “egyedi ujjlenyomatot” találtak a SARS-CoV-2 mintában, jelezve, hogy ez csak a laboratóriumban végzett művelet lehet. Az új koronavírus, a SARS-CoV-2 “nem rendelkezik hiteles természetes ősökkel”. Kínai tudósok hozták létre. Aztán megpróbálták a “fordított technikát” használni, hogy elrejtsék nyomaikat, és úgy tűnjön, mintha természetesen denevérekben termelnék.

A tanulmány azt mutatja, hogy bizonyíték van arra, hogy a kínai tudósok a wuhani laboratórium funkcionális fejlesztési projektjén dolgozva hozták létre a vírust. A funkcionális nyereségkutatás magában foglalja a természetben előforduló vírus megváltoztatását, hogy fertőzőbbé tegye az emberre gyakorolt ​​lehetséges hatásainak tanulmányozását. A tanulmányt az Egyesült Államokban felfüggesztették.

A cikk szerint kínai tudósok a kínai barlang denevérekben talált természetes koronavírus “csontvázat” használták fel arra, hogy egy új “funkcionális csoportot” szétvágjanak rajta, így halálos és erősen elterjedt COVID-19.

A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a SARS-CoV-2 “nem rendelkezik hiteles természetes ősökkel”. Azt is gondolják, hogy a tudósok visszafejtették a vírust, megváltoztatták a vírust, és megpróbálták megjeleníteni a néhány évvel ezelőtt kiadott sorrendben. Hogy elfedjék a nyomukat.

A tanulmány arra is rámutatott, hogy a kínai laboratóriumok “szándékosan szabotálják, rejtik el vagy módosítják az adatokat”, és rámutattak arra, hogy “azok a tudósok, akik meg akarják osztani kutatási eredményeiket, vagy nem működhetnek, vagy kénytelenek voltak eltűnni”.

A vírus elleni vakcina kifejlesztésére szolgáló SARS-CoV-2 minták elemzésével 2020-ban Dalglish és Sorensen “egyedi ujjlenyomatokat” találtak a vírusban. Úgy vélték, hogy ezeket a tulajdonságokat csak a laboratóriumi manipuláció okozhatja. De az akkori nagyobb tudományos folyóiratok nem voltak hajlandók publikálni kutatási eredményeiket.

Eredeti link:

英國和挪威病毒學家論文: 新冠病毒是中國科學家製造

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jun. 15