Oroszország segítsége nélkül a CCP helyzete még nehezebb

作者: 老枪6 – 波士顿五月花农场写作组

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图源: AP photo

A CCP vírus kitörése óta a CCP súlyos visszaeséseket szenvedett más országokkal folytatott diplomáciájában. A szomszédos ázsiai országoktól kezdve Európáig, Észak-Amerikáig, Dél-Amerikáig és így tovább egyre kevesebb ország hajlandó őszintén bánni a CCP-val. A CCP biztosan látta ezt a fajta változást. A CCP arroganciája és ambíciói miatt azonban ördögi karmait kiterjesztette a világra, az Öv és Út Kezdeményezés révén pénz, fejlesztés és kultúra segítségével behatolt és kibővítette a világot. A CCP csendben nagy mennyiségű forrást lopott el a világ számos országában és régiójában, ehelyett átadta nekik a kommunizmus kultikus koncepcióját, és tönkretette a helyi életet és kultúrát.

De ahogy a CCP téveszme, hogy uralja a világot, tovább bővült, úgy tűnt, hogy az egész világ hirtelen mély álomból ébredt fel!

Mert a világ ekkor már a legdrágább árat fizette ezért! Ezért a CCP terjeszkedésének megfékezése a világ legtöbb országának konszenzusává vált. Például az Egyesült Államok különféle szankciókat vezetett be a CCP-val szemben; az Európai Unió befagyasztotta beruházási terveit; Ausztrália még inkább ellentétes a CCP-val; szomszédos országok, például Japán, Dél-Korea, India csatlakoztak az amerikai táborhoz, hogy harcolhassanak a CCP együtt.

Különösen a nagy testvér Oroszország, akit a CCP “elvtársaknak és testvéreknek” tekint, szintén ellentmond a CCP-nak. Putyin régóta látja a CCP gyengeségeit és szándékait, és a CCP nyilvánvalóan hatalmas gazdasági előnyöket használ fel árként, hogy megnyerje Oroszországot, és együtt harcoljon az Egyesült Államok és Európa ellen. Nemcsak Oroszország érti ezt a kérdést, hanem más országok is világosan látják.

Most Oroszország nyíltan kiáll az Egyesült Államokkal, nyilvánosan kijelentve, hogy a kínai-orosz kapcsolat nem olyan kapcsolat, amelyet a CCP elképzelt. Oroszország hirtelen tett nyilatkozata kapcsán a CCP pánikba esett és szorongóvá vált, és gyakran szerette volna kifejezni szívességét Oroszország felé, félve attól, hogy elveszíti egyetlen politikai és katonai támogatását, és hogy reménykedik Oroszország egyesítésében az Egyesült Államok és Európa ellen, hogy az Kiábrándult.

Nemzetközi szinten, ha a CCP elveszíti Oroszországot, akkor elveszíti fókuszát és a szólásjogát a világpolitikai tájon, és kétségtelenül magányos család lesz.

Most már az egész világ tudja, hogy a CCP létrehozta az új koronavírus-biokémiai fegyvereket, világszerte emberek millióit gyilkolva, és az emberek életét és gazdaságát szerte a világon veszélyes és leírhatatlan nehéz helyzetbe hozva, ezért azonnal ki kell tárni Az igazságra való felhívás egyre erősebb.

Ily módon a CCP a vihar előterébe került, és az antikommunista tenger bármikor elnyeli. Most egyenként jelennek meg a CCP vírus létrehozásának bizonyítékai, és az áltudósok hamis bizonyítékai a vírus igazságáról és a mögötte lévő fekete kezekről is egyenként megtörtek. Ezért a CCP most nagyon hasonlít a hangyához egy forró edényen, és egész nap pánikba esik. Az igazság hamarosan kiderül a világ előtt, és a világ sötét pillanatai hamarosan elmúlnak.

E hónap 16. napján Vlagyimir Putyin orosz elnök találkozik Biden amerikai elnökkel a svájci Genfben. A CCP-t alkupozícióként felhasználva Oroszország nemcsak javíthatja az amerikai-orosz kapcsolatokat, hanem nagy politikai és gazdasági előnyökhöz is juthat. Alig várni hogy a Putyin bölcsességét.

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部编辑组

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jun. 12