Peter Navarro: Fauci ville være væk om 90 dage, og Xi Jinping må ikke længere være leder af Kina

Reporter: Skagen [G-Translators/Authentic Writing Team]
Korrektur: Shifter

Image source: GTV / Image select: Skagen

Den tidligere Trump-rådgiver Dr. Peter Navarro holdt en strålende tale ved NFSC-års jubilæumsceremoni. I sin tale fordømte han to personer – Dr. Anthony Fauci og Xi Jinping. Han sagde: Fauci har blod i hænderne. Han ville være væk om 90 dage. Ligesom Fauci skal Xi Jinping holdes ansvarlig for sine forbrydelser. Han må ikke længere være leder af Kina.

Baseret på viden fra Wuhan Institute of Virology forklarer Dr. Navarro den pandemiske kilde og spredningsvej: dette er huset, som Dr. Anthony Fauci byggede. Dr. Fauci er en højtstående embedsmand i NIH. Hvad Fauci gjorde, er at kidnappe amerikanske skatteydere dollars til at finansiere forskning i dette laboratorium og trække våbenisering af vira for at skabe denne pandemi ved hjælp af gain-of-function-forskning. Denne bevæbnede virus blev frigivet først under det kinesiske nytår i Wuhan og derefter til resten af ​​verden. Fauci har blod på sine hænder, blodet fra det kinesiske folk, det amerikanske folk og blodet fra millioner af mennesker over hele verden, der var døde i hænderne på CCP-virus! Fauci SKAL GÅ!

Dr. Navarro forudsagde for flere uger siden, at Fauci ville være væk om 90 dage. Det skal komme hurtigere, og han skal holdes ansvarlig for de forbrydelser, han har begået. Raheem Kassam og Natalie Winters, fra National Pulse, har afdækket Faucis e-mails, det er den rygepistol, der vil tage Fauci ned. Dr. Navarro gentager, at han fordømmer Anthony Fauci foran verden.

Den anden person, Dr. Navarro fordømmer for at forårsage denne virus, er Kinas diktator – Xi Jinping, uanset om folk tror, ​​at virussen kommer fra Wuhan-laboratoriet eller ej, hvad Xi Jinping gjorde som Kinas diktator, efter at virussen flygtede ind i Wuhan , skjulte han det fra verden bag WHOs skjold i mere end 60 dage! Mens han låste Kina ned, tillader han hundreder af tusinder af kinesiske statsborgere at komme på fly for at flyve til Milano, Teheran, New York og effektivt frø og sprede denne forfærdelige virus, som Tony Fauci hjalp med at skabe, og derved sikre pandemien.

Dr. Navarro sagde: Ligesom Fauci skal Xi Jinping holdes ansvarlig for sine forbrydelser. Han må ikke længere være leder af Kina, fordi han fører det kommunistiske Kina ind i den værste slags afgrund! ”

I talen roste han to personer – en kineser og en amerikaner: grundlæggerne af NFSC – Mr. Miles Guo og Mr. Steve Bannon,

Dr. Navarro roste hr. Miles Guo: ”Miles er en stor patriot til Kina. Han minder mig meget om Donald J. Trump her i Amerika – Miles er milliardær, men han har også stor empati for ‘Lao Bai Xin’, her i Amerika er det den blå krave og de fattige. Så vi vil alle gerne takke Miles Guo for alt, hvad han gør for Kina og det kinesiske folk. “

Dr. Navarro roste hr. Steve Bannon: ”Steve, som Donald Trump, er alt, hvad han bryr sig om, missionen og det amerikanske folk. Og han har gjort et godt stykke arbejde med at støtte både Amerika og hjælpe Miles Guo med at nedtage CCP. ”

Deltagere ved ceremonien giver en enorm bifald til Dr. Navarros tale.

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

秘密翻譯組G-Translators

秘密翻译组需要各类人才期待战友们的参与: https://forms.gle/bGPoyFx3XQt2mkmY8 🌹 欢迎大家订阅 - GTV频道1: https://gtv.org/user/5ed199be2ba3ce32911df7ac; GTV频道2: https://gtv.org/user/5ff41674f579a75e0bc4f1cd Jun. 06