Az Egyesült Államok a szívizomgyulladást vizsgálja oltás után kiskorú férfiaknál

By Shuizhuyu

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Williams-Grand Canyon News

Információ forrása: német Le Monde online kiadás

Megjelenés ideje: 2021. június 4

Az Egyesült Államokban hét kiskorú férfi panaszkodott mellkasi fájdalomra, miután a Pfizer beoltotta őket. Szakmai heti magazinok szerint az amerikai hatóságok most felülvizsgálják ezeket az eseteket.

Az amerikai egészségügyi hatóságok felülvizsgálják a myocarditis serdülők és fiatal felnőttek jelentését a második koronavírus elleni oltás után. A “Pediatrics” szakmai folyóirat pénteken publikált egy cikket, amely 7 ilyen esetet rögzített férfi serdülőknél.

Az azonban nem világos, hogy valóban kapcsolódik-e a Biontech és a Pfizer oltóanyagaihoz. Korábban Izraelben oltott fiatalok is hasonló jelentésekben részesültek.

A fiúk 14 és 19 év közöttiek voltak, áprilisban vagy májusban oltották be őket, és néhány nappal később mellkasi fájdalomról számoltak be. Tanulmányok kimutatták, hogy sok fertőzés, köztük a Covid-19 is okozhat szívizomgyulladást vagy szívizomgyulladást.

Rövid megjegyzés: Az Egyesült Államok vizsgálódni kezdett. A cikk magyarázatából kiderül, hogy a Kínai Kommunista Párt vírusával fertőzött embereknél mellkasi fájdalom tünetei vannak, és oltás után ez a tünet is jelentkezik. Tehát mi a szerepe ennek az oltásnak? Meg tudja védeni az embereket a vírusoktól? Ez lehetővé teszi az egészséges emberek számára, hogy elkerüljék a vírus ártalmát, de az oltás miatt újra megsérülnek. Mindannyian tudjuk, hogy az oltások nem tartalmazhatják a vírus terjedését. Politikusok és vírusszakértők, itt az ideje, hogy megfelelő hangot adjon. Itt az ideje, hogy általánosságban helyes hangot adjon.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk csak a szerző nézeteit képviseli, és semmi köze a Gnews platformhoz.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jun. 05