Új vírusriasztásokkal fenyegeti a CCP a világot? — A H1ON3 madárinfluenza-fertőzés első emberi esetét a CCP jelentette

作者: 纽约香草山媒体部7bends – 纽约香草山SOM02

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Twitter

A Reuters június 1-jén arról számolt be, hogy a Pekingi Nemzeti Egészségügyi Bizottság (NHC) megerősítette, hogy a kínai kommunista párt, Jiangsu, egy 41 éves férfi a ritka H1ON3 madárinfluenza első emberi esete.

A Kínai Kommunista Párt szerint a dzsengcsiang férfit április 28-án kórházba szállították, és május 28-án H1ON3 fertőzést diagnosztizáltak nála, de nem részletezte, hogyan fertőzött. A pekingi Nemzeti Egészségügyi Bizottság közölte, hogy a férfi jelenleg stabil állapotban van, és a kórházból felmenthető. A vele szoros kapcsolatban álló személyeket a vizsgálat után nem találták fertőzöttnek.

Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO kijelentette, hogy nem világos, hogy a beteg hol volt kitéve a H1ON3 vírusnak, de megerősítette, hogy az emberi fertőzésnek nincs jele, A WHO kijelentette továbbá, hogy a járvány veszélye tartós.

Mennyire ismerősen és ijesztően hangzanak ezek a megjegyzések. A CCP új vírusfigyelmeztetéssel fenyegeti a világot. A WHO ismét szorosan együttműködik?

Amikor a CCP vírus kitört Wuhanban, a CCP kormánya azt mondta, hogy nincs emberről emberre terjedő átvitel, és a WHO együttműködött vele, és kijelentette, hogy az emberről emberre való átvitelnek nincs jele. Ha nem a hírforradalom Luther-közvetítése lett volna 2020. január 19-én, Dr. Yan elárulta, hogy a vírus emberről emberre terjed, nagy kitörés, erős mutáció, és hogy a vírust mesterségesen gyártják egy laboratórium. Hogyan tudta a Kínai Kommunista Párt 4 órán belül bejelenteni Wuhan bezárását, és el kellett ismernie, hogy ez emberről emberre szállt.

Miért az utóbbi években mindezeket a furcsa, hosszú évek óta kihalt fertőző betegségeket mindig a CCP terjesztette először? Sars után a CCP számos P2, P3 és P4 laboratóriumot hozott létre Kína-szerte. Mit csinálnak?

原文:


发文: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jun. 03