A CCP fél Magyarországot próbálta felhasználni az európai piacra

撰稿: 三只松鼠 – 澳喜农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Euronews

Amióta Orbán 2010-ben másodszor lépett hivatalba, Magyarország Kelet-Európában demokratikus visszafejlődést élt át és az autoriterizmus felé fordult. A miniszterelnök szisztematikusan szétbontotta az ország demokratikus rendszerét – aláásta a választások alapvető tisztességét. A bírósági rendszerben rendezte barátait, és ellenőrizte az ország médiaszervezeteinek több mint 90% -át. Az elmúlt években a CCP behatolt az internetbe, a pénz kísértésébe és a pornográfia kísértésébe, Magyarország álláspontját egyre inkább CCP-pártivá téve, diplomáciai szinten közelebb hozva Magyarországot a CCP-hoz. Orbán, liberális politikus, aki fiatalkorában valaha ellenezte a kommunista pártot, ma autoriter rendszerek szövetségévé vált.

A kínai kommunista párt, Yantai Wanhua, már 2011-ben 1,263 milliárd euró áron megvásárolta a híres magyar BorsodChemZrt (BC) vállalatot. A BC vegyipari termékei főleg az európai piac számára készültek; a Wanhua Group hídja alatt, 2012-ben Shandong tartomány és Borsod, Magyarország testvértestületekké vált; 2013-ban a Wanhua Group segítette a magyarországi Miskolci Egyetemet és a Pekingi Vegyipari Technológiai Egyetemet a világ első kémiai mérnöki Konfuciusz Intézetének létrehozásában; 2015-ben Yantai City testvérvárost alapított a magyarországi Miskolccal.

Orbán, hogy ellenálljon a globalizált elitnek, először Putyin orosz elnökhöz fordult, majd fokozatosan együttműködött Hszi Jinpingpel. Orbán magyar miniszterelnök április végén megállapodást írt alá a Kínai Kommunista Párttal a Fudan Egyetem fiókjának megnyitásáról a fővárosban Budapesten, a Kínai Kommunista Párt “Egy öv, egy út” modelljének megfelelően. Az iskola 2024-ben indul, és összesen 1,5 milliárd eurót igényel.

Ez az alap pedig teljes egészében a China Development Bank által nyújtott kölcsönből származik, és az egyetem építését teljes egészében Kína vállalja. A China State Construction Group Co., Ltd. felelős az építőanyagok és a munkavállalók Kínából történő behozataláért. Ezt a China State Construction Company-t azonban felvették az Egyesült Államok által a korrupcióval és kémkedéssel foglalkozó vállalatok feketelistájába. Emiatt a francia műsorszolgáltató jelentés összehasonlítja Magyarországot a CCP “trójai falovával”.

Ezenkívül Magyarország az egyetlen olyan ország az Európai Unióban, amely jóváhagyta Kínát COVID-19 vakcina gyártására. Magyarország az első olyan ország az Európai Unióban, amely jóváhagyta Kína oltóanyagát. A Sinopharm oltást és az orosz Sputnik V oltást “keleti oltásoknak” hívják. Idén április 30-ig Magyarországon a világon az egyik legmagasabb a halálozási arány a járványban elhunytak aránya szerint, 100 ezer emberre 283 haláleset jut.

A VOA május 13-i jelentése szerint az idén május 10-én tartott második EU-külügyminiszter-találkozó után a német külügyminiszter bírálta Magyarországot azért, mert a találkozón blokkolta és elítélte a CCP-t, mint “teljesen érthetetlent”.  Előtte Magyarország folyamatosan blokkolta az EU elítélését és a CCP elleni szankciókat az EU külügyminisztereinek május 5-i, április 19-i és március 22-i találkozóin. Magyarország az egyetlen olyan ország a 27 uniós ország között, amely ellenzi a CCP EU általi elítélését.

Az elmúlt években a CCP kifejezetten agytrösztöket hozott létre Magyarország és más közép- és kelet-európai országok számára, hogy elemezzék ideológiájukat és nemzetgazdasági jellemzőiket annak érdekében, hogy felhasználhassák őket az európai piacra való belépéshez, az EU befolyásolásához és behatolásához. ebben az évben a Magyarország  folyamatosan blokkolta az EU szankcióit a CCP ellen. Ez a CCP erőfeszítéseinek egyik “vívmánya”.

A fenti tényekből látható, hogy a CCP összeesküvést használt arra, hogy keveredjen Magyarországgal, és bizonyos fokú politikai szövetséget kötött. Arról is álmodik, hogy az egész Európai Uniót kihasználja Magyarországon keresztül, emellett óriási gazdasági támogatást nyújt a tengerentúli gyárak vásárlásához, hogy elérje a nyugati gazdasági szankciók és kereskedelmi akadályok megkerülésének célját, Magyarországot ugródeszkaként használva a Az európai és a világ; egyidejűleg a Kínai Kommunista Párt Magyarországot is ablakokká és platformgá változtatta a fejlett nyugati technológia megszerzéséhez, ezáltal növelve globális versenyképességét.

Ez a cikk tisztán személyes.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis May. 31