Biden újraindítja a nyomozást, a CCP szégyentelenül visszavág

翻译: 七彩光 – 秘密翻译组G-Translators  

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: AP

A Yonhap hírügynökség szerint mivel a Republikánus Párt azzal vádolta az elnököt, hogy nem volt elég kemény a vírusvizsgálattal kapcsolatban, a Biden-kormány csatlakozik a globális nyomáshoz, hogy a CCP-t nyitottabbá tegye a járvány iránt. Néhány hónapnál hosszabb ideig marginalizálódott az az elmélet, miszerint a CCP vírus a laboratóriumból származik.

Biden amerikai elnök megparancsolta az amerikai hírszerző tisztviselőknek, hogy “megduplázzák” erőfeszítéseiket az új koronavírus-járvány eredetének kivizsgálására, beleértve annak minden lehetőségét, hogy az a CCP laboratóriumában keletkezett. Biden arra kérte az amerikai hírszerző ügynökségeket, hogy 90 napon belül nyújtsanak be jelentéseket. Az elnök felkérte az Egyesült Államok Nemzeti Laboratóriumát, hogy segítse a nyomozást, és utasította a titkosszolgálatot, hogy készítsen egy listát azokról a vizsgálatokról, amelyekre a kínai kormánynak konkrétan válaszolnia kell. Felszólította továbbá a CCP-t, hogy működjön együtt a világjárvány eredetének kivizsgálásában. Biden úr márciusban elrendelte az előzetes hírszerzési felülvizsgálatot, és miután az elnök napi tájékoztatójának részeként megkapta a következtetéseket, megállapította, hogy további vizsgálatokra van szükség.

Jen Psaki, a Fehér Ház szóvivője elmondta, hogy az elnök elrendelte az értékelő jelentés kivonatainak visszaminősítését is, hogy bemutassa az Egyesült Államok kormányának elkötelezettségét a világjárvány eredetének kivizsgálása iránt, és fokozza a kínai együttműködésre gyakorolt ​​nyomást. A hírszerzés közösségének többsége “egyesült” e két helyzet körül. Biden elmondta: “Az Egyesült Államok továbbra is együtt fog működni hasonló gondolkodású partnerekkel szerte a világon, hogy arra kényszerítse a CCP-t, hogy vegyen részt egy átfogó, átlátható, bizonyítékokon alapuló nemzetközi konferencián. hatósági vizsgálat. Minden releváns adatot és bizonyítékot be kell szerezni.”

Biden amerikai elnök utasítására a CCP ellentámadása az volt, hogy kijelentette: az Egyesült Államok nem törődik a tényekkel és az igazsággal.

A CCP vírus 2019 végén tört ki Kínában, de a CCP politikai műveletek játékával vádolta a Biden-adminisztrációt, mondván, hogy a koronavírus-járvány eredetének újbóli kivizsgálására való felhívása elkerüli a felelősséget. A Kínai Kommunista Párt külügyminisztériumának szóvivője, Zhao Lijian elmondta, hogy Biden végzése azt mutatja, hogy az Egyesült Államok “nem törődik a tényekkel és az igazsággal, és nem érdekli a komoly tudományos felkutatás”. Biden parancsainak említése nélkül a washingtoni kínai nagykövetség azzal vádolta az ismeretlen politikai erőket, hogy belemerültek a hibás játékba, figyelmen kívül hagyva a járvány megelőzésének sürgős szükségességét. A nagykövetség a honlapján szerdán tett nyilatkozatában kijelentette, hogy “a rágalmazó kampányok és a felelősség elkerülésével visszatérnek, és a laborszivárgás ” összeesküvés-elmélete újra előtérbe kerül.

A cikk egy másik jel figyelmét is felidézte, miszerint megváltozott a hozzáállás a vírus forrásához, vagyis a szenátus kifogások nélkül jóváhagyta a wuhani laboratóriummal kapcsolatos két módosítást. És csatolja egy nagyrészt független törvényjavaslathoz, amely növeli az Egyesült Államokban az innovációba történő beruházásokat. Rand Paul (Rand Paul) szenátor által javasolt egyik módosítás megakadályozza az Egyesült Államokat abban, hogy finanszírozzák a CCP funkcionális fejlesztési kutatásait, amelyek célja a vírus toxicitásának és terjedésének növelése.

Paul szenátor mindig kritikusan viszonyult a kormány legfőbb fertőző betegségügyi szakértőjéhez, Dr. Anthony Faucihoz, és a legutóbbi szenátusi meghallgatáson hevesen kérdezte őt a CCP munkájáról. Egy másik módosítás Joni Ernst iowai republikánus szenátortól származik, amely megakadályozza a Wuhani Virológiai Intézet finanszírozását.

Fordítás és megjegyzés:

Az Associated Press, mint az Egyesült Államok és akár a világ legnagyobb hírügynöksége, nyilvánvalóan saját álláspontot képvisel a releváns tények igazságának közlésében, és nyilvánvalóan elhunyja a szemét a valós események és információk előtt, amelyek a világban történnek. Ha ez a cikk arról számol be, hogy az újságírók kapcsolatba lépnek a kapcsolódó jelentésekkel Európában, és alaposan megvizsgálják, hogy a Szenátus által elfogadott két módosítás miért vonja maga után a vírusok fokozására irányuló kutatást, természetesen részletesebb jelentések készülnek. A világ közvéleménye azonban megfordul, és a kollektív konfrontáció a szabad, demokratikus, törvényes és altruista csoportok, valamint a diktatúra és az önző csoportok között fokozatosan éri el a csúcspontját. A “vírus igazságának kivizsgálása és a CCP  felszámolása” mozgalom “mélyebb szintre” lépett.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis May. 29