Az amerikai alabamai jogszabályok tiltják az “oltóanyag-útlevelet”

英译中翻译: YYshere – 索尼克

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: WTVY

Kay Ivey, Alabama kormányzója, republikánus, 24-én jelentette be a Twitteren, hogy aláírta a Bill SB267-et: Az oltóanyag-útlevelek népszerűsítésének tilalma. A Twitteren azt üzente: “Támogatom az önkéntes oltást, és aláírva ezt a törvényjavaslatot, csak tovább erősítettem ezt a meggyőződést.”

E törvényjavaslat szerint a magánvállalkozásoknak és az állami intézményeknek tilos lesz előírniuk az egyének számára az úgynevezett Covid-19 “vakcinaútlevél” használatát a szolgáltatások megszerzéséhez, vagy megtagadják a szolgáltatásokat olyan személyek számára, akik nem oltottak be.

Kay Ivey Twitterében hozzátette, hogy személyesen befejezte az oltást, és arra bátorítja az oltást, akik még nem oltottak be.

A törvény megalkotására válaszul az alabamai republikánus kormány kijelentette, hogy védi az alabamai emberek magánéletét, és mentesnek kell lennie a szövetségi kormány ellenőrzése alól. A törvény azonnal hatályba lépett: Eszerint Alabama állam és helyi önkormányzatai nem adhatnak ki oltási vagy oltási útlevelet, oltóanyagot vagy immunizációs igazolványt, vagy a személyi immunizációs státuszra vonatkozó egyéb szabványosított dokumentumot.

Hivatalos amerikai adatok szerint a CCP vírus eddig több mint 33 millió embert fertőzött meg az Egyesült Államokban, és körülbelül 590 000 ember halt meg. A vakcina gyors bevezetése után az amerikai kormány kiegészítette az oltási ütemtervet, és a lakosság 39% -át beoltották.

De az oltásokkal kapcsolatos aggodalmak mindig is fennálltak az emberek körében.

Április elején a nyilvános információk azt mutatták, hogy a Fehér Ház tárgyalásokat folytatott az Egyesült Államok légi és turisztikai ágazatával, és célja az volt, hogy “technikai útmutatást adjon” az oltóanyag-útlevelekről, amelyek felhasználhatók a nemzetközi légi közlekedés biztonságának növelésére.

Egyes elemzők rámutattak, hogy az oltóanyag-útlevelek végrehajtása valójában az emberi jogok és a magánélethez fűződő jogok megsértését jelenti. Az oltás kötelező végrehajtása ugyanakkor nem zárja ki az előnyök átadásának lehetőségét a hatalmon lévők, az oltóanyag-gyártók és a mögöttük álló konzorcium között.

Ez a cikk a szerző személyes véleménye, és nem a GNEWS platformot képviseli.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis May. 25, 2021