Koronavírus-pozitív betegek “fekete gombával” Indiában

By Shuizhuyu, 斩草要除根

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Photo: Getty Images

Az indiai helyzet egyre súlyosabbá válik, a továbbra is tomboló járványok második hulláma mellett úgynevezett “fekete gombát” is találtak a koronavírusban szenvedő betegeknél, amely mycosis, amelyet egy csoport penészgomba, amelyet halál jellemez. Az arány magas, és a túlélő betegek számára káros lehet. Narendra Modi miniszterelnök ma azt mondta, hogy ez újabb kihívás az ország előtt.

Jelenleg körülbelül 5000 megerősített eset van a koronavírusos betegek között Indiában, de ez a szám még nagyobb lehet, mert csak néhány állam kormánya jelentett eseteket az egészségügyi hatóságoknak. Maharástra 1500 mikózist és 90 halálesetet jegyzett fel, míg Újdelhi, Karnataka, Harjana, Madhja Prades és Rádzsasztán is kapcsolódó esetekről számolt be. A szövetségi egészségügyi minisztérium ezt követően felszólította az államokat, hogy a törvénynek megfelelően nyilvánítsák járványnak a betegséget, és előírják a kórházak számára, hogy az esetekről jelentést tegyenek a szövetségi hatóságoknak.

Szakértők szerint ezt a betegséget “fekete gomba” -nak nevezik, mert gyakran az orr környékének elsötétedése kíséri, ami gyakori a cukorbetegeknél és összefüggésben van a szteroidok ellenőrizetlen használatával. A koronavírus életmentő kezeléseként. Indiában a legális kábítószerrel való visszaélés nagyon gyakori, és a legtöbb gyógyszer (beleértve a szteroidokat is) speciális receptek nélkül vásárolható meg a gyógyszertárakban.

India a világ második legnagyobb országa, amelyet a járvány sújt. Az elmúlt 24 órában India 259 551 új fertőzésről és 4209 koronavírus okozta halálesetről számolt be.

Rövid megjegyzés: Az indiai kontrollon kívüli járvány világszerte nyilvánvaló. A koronavírus egyetlen indiai változata új katasztrófát okozott. Most ez az úgynevezett “fekete gomba” gomba betegség jelent meg Indiában, és növelte a halálozási arányt. India hova fog menni? Senki sem tudja.

Jogi nyilatkozat, ez a cikk csak a szerző nézeteit képviseli, és semmi köze a Gnews platformhoz.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis May. 22