Gonosz cégek amely az emberek vállalkozását használja katonai célok leplezésére

文旦 – 台湾宝岛农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: AP

A VOA beszámolt arról, hogy az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma kedden (május 18-án) közleményt adott ki arról, hogy ismét elhalasztja egyes kínai katonai hátterű kínai vállalatok és leányvállalataik befektetési tilalmának hatálybalépését.

A Kínai Kommunista Párt nem kormányzati szervezeteket használt a Kínai Kommunista Párt katonai és különféle illegális eszközei feladatai ellátására, hogy megszerezzék szellemi tulajdonjogokat, monopóliumokat, termékek dömpingjét és más magatartásokat, amelyek megzavarták a piacgazdaságot, és sorra kitettek maguknak .

A Kínai Kommunista Párt nem tartja be a WTO szabályait, de élvezi a WTO és más szerződések előnyeit, azonban nem teljesíti e szerződésekben foglalt kötelezettségeit. Hazudik és megfordítja a fekete-fehér módszereket, hogy igazolja magát.

A Kínai Kommunista Párt megpróbálja a nemzeti hatalmat felhasználva elrabolni más országok gazdaságát, így ha más országokat szankcionálnak, akkor maguknak is ártani fognak a gazdaságaik, arra kényszerítve őket, hogy fenyegessék más országokat, hogy ne támadják meg a CCP-t.

De nincs erejük erre. A CCP szabályai szerint az embereknek, a vállalkozóknak, sőt a tisztviselőknek sincs felelősségtudatuk és kreativitásuk. Olyan környezetben, ahol egymás ellen küzdöttek, nincsenek barátok, mindenki Lehet, hogy ellenségek: A CCP által létrehozott és gyártott összes termék elválaszthatatlan a külföldi alkatrészektől és kiegészítőktől, és a túléléshez külföldi forrásokra és kereskedelemre kell támaszkodniuk.

Mennyire mély e CCP-vállalatok belső története, amely más országokat érint? Hány rövid társaság jön létre, amely befolyásolja a különböző országok gazdaságát, vagy működteti a tőzsdét. Amikor ez a fajta rosszindulatú katonai álcázó vállalat célszerű elindulni különböző országokban létrehozni és tőzsdére lépni., És az országban nincs termelési nyereség és piac. Különböző országok befektetési piacával mennyire biztonságos és garantált ez a pénz a pénz vonzásának furcsa módja a hazai piac növekedése érdekében?

Mindenkinek jobban el kellene gondolkodnia ezen a kérdésen, és terjesztenie kell az igazságot. Ha tesz egy kis lépést, az egyenértékű egy nagy lépéssel a kommunista párt elpusztítása felé.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis May. 20