A CCP vírusos időzített bombát robbant fel az Everest csúcsán

撰稿: Hong  – 澳喜农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Getty Images

A Kínai Kommunista Párt hivatalos médiája vasárnap arról számolt be, hogy megelőző (új) megelőzési és ellenőrzési intézkedésként a Kínai Kommunista Párt “elszigetelő vonalat” létesít a Mount Everest tetején, hogy megakadályozza a CCP vírussal fertőzött nepáli hegymászókat és hegymászók a tibeti oldalon. Bármilyen körülmények között vannak keresztfertőzések.

A CCP egy tibeti hegymászó útmutatót küld a Mount Everestbe, és a csúcson felállít egy “elválasztó vonalat”. Ennek célja a csúcson megtiltani az északi és déli oldalú hegymászók közötti kapcsolatot. Ez a döntés egy csoport kínai ember. Hegymászók Tibetből indulnak, hogy az Everest tetejére tegyenek utat.

Ami még nem világos, hogy néz ki ennek a vonalnak az “elválasztó vonala”, és hogyan lehet megakadályozni, hogy az északi és déli lejtőkről érkező emberek kapcsolatba lépjenek egymással a csúcson. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a világ legmagasabb csúcsának tetején található sík terület csak egy kicsi hódomb, egyenértékű az étkezőasztal méretével, és csak 6 hegymászó és kalauz fér el a megadott időn belül.

A múlt hónapban a nepáli Everest alaptábort halálosan megtámadta a CCP vírus. A CCP vírussal fertőzött hegymászók orvosi oxigénhiány miatt haltak meg. A szegény (nepáli) kormány azonban még mindig nem szigorította ennek terjesztését hegymászási idény. Ennek oka, hogy a CCP vírus kitörése miatt a CCP egyetlen külföldi hegymászónak sem engedi feljutni a csúcsra, ami Nepál hegymászó iparának felfüggesztéséhez vezetett.

A CCP évtizedek óta előkészíti ezt a túlzottan korlátozott háborút a biológiai fegyverek és vírusok ellen, és szisztematikusan be nem jelentett háborút indított a világ ellen, jelenleg nehéz a világban tiszta földet találni a CCP  vírus nélkül. A rendkívül hideg éghajlat a CCP vírus melegágya. A CCP vírusnak a világ tetejére ejtése azt jelenti, hogy a CCP titkos vírusa végleg lezárulhat az Everest fagyos talajában, és a következmények pusztítóak lesznek. A CCP halhatatlan, és a világ nyugtalan!

Ez a cikk csak személyes nézeteket képvisel.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis May. 12