Dr. Sellin: Az Egyesült Államok milliárdos finanszírozást, ismereteket és készségeket biztosít

英译中: 小红帽 – 墨尔本雅典娜农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: EUROPA PRESS

Az amerikai kormánytisztviselők, a média és különösen a tudományos közösség képviselői saját személyes, politikai vagy gazdasági érdekeik érdekében. Folytassa annak a hamis állításnak a népszerűsítését, hogy a CCP vírus a természetből származik.

A CCP vírus nem a természetből származik.

A CCP vírus egy szélesebb funkciónövelő víruskutatási program terméke, amelyet a CCP tudósai kettős felhasználású katonai-civil projekt keretében hajtottak végre. Más szavakkal, a CCP vírust a laboratóriumban állították elő.

A CCP vírusnak vannak szokatlan tulajdonságai, amelyek nem magyarázhatók a normális evolúciós folyamattal.

Az egyetlen kérdés továbbra is az, hogy hogyan és hol hozták létre a CCP vírust, és hogy véletlenszerű vagy szándékos volt-e a kibocsátása.

A CCP-ben nincs különbség a katonai és a polgári víruskutatások között.

Az elmúlt hónapokban én és más CCP vírus detektívek víruskutatási hálózat elemzést végeztek a CCP vírus biológiai hadviselési tervéről.Ebben a videóban felfedeztük eredetét és felépítését.

A CCP biológiai hadviselési tervének három szintje van: egy titkos katonai szint, amelyen polgári intézményeket és egyetemeket hoznak létre rétegenként.

Ez a réteg lehetőséget nyújt a nemzetközi víruskutatási projektekkel való interakcióra, hogy ismereteket, készségeket és forrásokat szerezzen, amelyek mind visszajelzésre kerülnek a Kínai Kommunista Párt projektjeibe.

Az elmúlt 30 évben a Kínai Kommunista Párt Felszabadító Néphadserege mélyen behatolt az Egyesült Államok víruskutatási projektjeibe.

A média rengeteg jelentést tett arról, hogy Peter Daszak Öko-Egészségügyi Szövetsége akár 3 millió dollárt is elsikkasztott a Nemzeti Egészségügyi Intézetektől a wuhani Virológiai Intézetig.

Ez csak a jéghegy csúcsa.

Az amerikai adófizetők dollármilliárdok tudása, készségei és forrásai közvetlenül vagy közvetve hozzájárultak a CCP víruskutatási projektjéhez, amely végül létrehozta a CCP vírust.

Ezen források nagy része Dr. Anthony Fauci Országos Allergiai és Fertőző Betegségek Intézetéből származott, de az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma és az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége is jelentős forrásokat biztosított.

“Tudományos lánc bevándorlóknak” hívom. Az 1990-es években katonai kiképzésű kínai tudósok kezdtek érkezni az Egyesült Államokba, sokukat Anthony Fauci nagyszabású AIDS-kutatási projektje támogatta.

Ezek az eredeti CCP-katonai tudósok további CCP-katonatudósokat hívtak meg, amíg emberek ezrei képezték ki az Egyesült Államok víruslaboratóriumait, és visszahozták tudásukat és készségeiket a CCP-ba. Közülük még mindig sokan dolgoznak az Egyesült Államokban kínai tudósokkal, köztük katonai laboratóriumokkal. Sőt, sokuk kétségtelenül hozzájárult a CCP biológiai hadviselési tervéhez.

Itt az ideje, hogy az amerikai emberek befejezzék tudásunk, készségeink és kutatási finanszírozásunk ezen rablását.

Dr. Lawrence Sellin nemzetközi üzleti és orvosi kutatói karrierjétől vonult vissza, és 29 évig szolgált az amerikai hadsereg tartalékában, veterán Afganisztánban és Irakban. E-mail címe: [email protected].


原文:

+1
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis May. 10