A globális elszámoltathatóság megállíthatatlan

撰稿: MIYA – 秘密翻译组

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Reuters

A Kínai Kommunista Párt Külügyminisztériuma 21-én jelentette be, hogy Hszi Csin-ping elfogadta Joe Biden elnök meghívását, hogy részt vegyen a klímacsúcson 22-én. Ezt követően a Fehér Ház megerősítette, hogy az összes meghívott vezető részt vesz az éghajlatváltozás csúcstalálkozóján, de Biden nem fog külön tárgyalásokat folytatni Xi Jinpinggel.

Az Amerika Hangja április 21-i jelentése szerint a klímaváltozás elleni küzdelem a Biden-kormányzat egyik prioritása. A Fehér Ház meghívást küldött a világ 40 nemzeti vezetőjének, hogy vegyenek részt a kétnapos klímacsúcson. 22-én. A Fehér Ház legutóbbi háttérinformációján a magas rangú tisztviselők megerősítették, hogy minden meghívott vezető, köztük Xi jinping kínai elnök is részt vesz a csúcson. A csúcstalálkozó azonban nem szervezett kétoldalú megbeszéléseket vagy találkozókat egy másik videokonferencia teremben.

Mivel John Kerry, az Egyesült Államok klímaváltója a múlt héten befejezte alacsony kulcsú sanghaji útját, a CCP helyzete a nemzetközi kapcsolatokban egyre inkább marginalizálódni látszik. Az Új Kínai Föderáció alapítója, Guo Wengui úr elárulta, hogy Kerry kínai látogatásának valódi célja Yang Jiechi, Xi Jinping által kinevezett magas rangú diplomata, hogy az USA legújabb kínai politikájának sorozatát közvetítse, és figyelmeztetés a CCP felé.  A CCP szinte az összes üzenetet elutasította.

A CCP válasza közvetlenül az egy időben tartott amerikai – japán csúcstalálkozón tárgyalt témák érdemi előrehaladásához vezetett. Guo úr az USA – Japán tárgyalások azon főbb részeit is nyilvánosságra hozta, amelyeket nem hoztak nyilvánosságra: Az Egyesült Államok megállapodott abban, hogy fellazítja a japán önvédelmi erőket és megengedi Japánnak atomfegyverek birtoklását, és tervezi a TMD (Theatre Missile Defense) és az NMD (National Missile Defense) színházi rakétavédelmi rendszerek felállítását Japánban.  Ez azt jelenti, hogy Japán megszerezte az amerikai meghatalmazotti háború legitimitását, és nemcsak katonákat küldhet békefenntartó műveletek végrehajtására nemzetközi szinten, hanem felügyelheti az ázsiai-csendes-óceáni régiót is, és gyorsan reagálhat a CCP cselekvéseire a status megváltoztatása érdekében. a Dél-kínai-tenger, a Tajvani-szoros és más régiók bármikor.

A CCP farkas harcosainak bravúrja nem képes ellenállni az ütéseknek az Egyesült Államok cselekvési szándéka és ereje. A helyzet téves megítélése által okozott passzív helyzet helyreállítása érdekében Xi Jinping ideiglenesen elrendelte, hogy Wang Qishan, aki régóta nem mutatta az arcát, jelenjen meg 20-án az ázsiai Boao Fórumon, hogy megmutassa szívességét a nemzetközi közösség. Egyrészt áttörte a küszöbön álló éghajlati csúcstalálkozót, másrészt megpróbálta megmenteni a súlyos hazai gazdasági helyzetet az egyre elszigeteltebbé váló nemzetközi kapcsolatokban. Xi Jinping a korrekció utáni taktikák gyakori alkalmazása külpolitikájában elkeseredésbe hozta a CCP nemzetközi kapcsolatait. A közte és Biden közötti “baráti csónak” szintén “átfordul és szembesül”.

“Kínának és az Egyesült Államoknak rejtett titkai vannak az éghajlat kérdésében, és mindkét félnek megvannak a maga elvárásai.” – mondta Guo úr április 20-án Getterben.  Az Egyesült Államok éghajlati kérdésekben a kooperatív kapcsolatai a CCP-val egyre inkább elveszítik egyensúlyát.A vérszomjas nyugati érdekcsoportok nem adják fel a lehetőséget, hogy maximalizálják saját érdekeiket, mielőtt a CCP meghal.

És miután a CCP-t a határértéket meghaladó biológiai fegyverek létrehozásával vádolják, és a törvény elismeri. Az Egyesült Államok, Japán és más európai országok fellépései elsöprően sújtják a KKP-t. A halál előtt álló CCP úgy véli, hogy megmutatja szívességét a világ felé. Irreális fantázia abban a reményben, hogy az éghajlati kérdésekkel folytatott együttműködés életet menthet.

Ez a cikk csak a szerző személyes nézeteit képviseli.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Apr. 23, 2021