Vajon Nagy-Britannia ellenséges országnak fogja-e nyilvánítani Kínát?

By 香草山健身部 lvy001 – 纽约香草山

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: AFP

A brit “Times” április 19-én arról számolt be, hogy Johnson brit miniszterelnök május 11-én új törvényjavaslatot jelent be az ellenséges országoknak, köztük Oroszországnak és Kínának.

A jelentések szerint az új törvényjavaslat szerint az Egyesült Királyságban tevékenykedő külföldi kémek bíróság elé állítással és kitoloncolással néznek majd szembe, hogy megvédjék az Egyesült Királyságot az ellenséges országok, például Kína és Oroszország támadásaitól. Az új törvényjavaslat előírja az Egyesült Királyságban a külföldi kormányok nevében dolgozó összes személynek, hogy regisztrálja magát, különben bűncselekménynek tekintik őket.

Ez az első alkalom, hogy az Egyesült Királyság egyértelműen ellenséges országként határozza meg a kínai kommunista kormányt. Miután a kínai kommunista kormány gonosz népirtási országgá vált, tovább fokozódott és ellenséges országgá vált Nagy-Britannia számára.

A hírforradalom négyéves kiterjedt terjesztése és mélyreható elemzés után a kínai kommunista kormány gonoszságát elrejtették. Az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Ausztrália által képviselt demokráciák fokozatosan felébrednek, felgyorsítják a CCP elleni szankciókat és támadásokat, és egyesével levágják a CCP karmát. A CCP útja egyre szűkebb lett. A CCP felszámolására szolgáló nagy háló is szigorodott. Közeledik a CCP vége is.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

+1
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Apr. 21