CCP balkezes vírus, jobbkezes vakcina

作者: 千岛湖 (文新)- 巴塞罗那喜悦农场

匈语译者: 永远的诺亚方舟

图片: Reuters

Valamivel ezelőtt a Kexing inaktivált vakcina kiadta a vizsgálati adatok harmadik fázisát. Valóban hasznosak az oltások? A CCP a megalakulása óta csaló. Adatcsalás, élelmiszercsalás, infrastrukturális csalás, okleveles csalás, hírcsalás, gyógyszercsalás és mindenféle hamisítvány. Hinne abban, hogy a Kínai Kommunista Párt oltása valós?

Évtizedes fejlődés után a kínai ipar főleg nyersanyagokra és feldolgozásra épül, és az egész társadalom “rövid, lapos és gyors” tevékenységet folytat. Bár a különféle gazdasági adatok jelentősen javultak, Kínának ritkán vannak saját szellemi tulajdonjogai és alapvető technológiái. Mivel Kína a legjobban nem az innováció, hanem a másolók, a csúcstechnológiás repülőgépektől kezdve a legalsó nyersanyagok feldolgozásáig, ezért Kínát a világ feldolgozóüzemének nevezik.

Ez a fajta másolat nem ritka az egész orvosi iparban, és a klinikai vizsgálatok adatainak hamisítása íratlan szabály a CCP-ban. A teljes termékfejlesztési folyamatban a legfontosabb és a legidőigényesebb folyamat a termék nulláról történő folyamata. Kínában egyetlen vállalatnak sincs türelme ehhez a folyamathoz. A jövő a semmiből nem ismert. Igen, de a vállalatok sok munkaerőt, anyagi erőforrásokat és pénzügyi erőforrásokat kell befektetnie. Sok esetben sok költséget fektetnek be, de végül nem érik el a kívánt eredményt. Ezért a plágium és a másolatok elterjedtek Kína gyógyászati ​​termékeiben, amely a klinikai adatokat is magában foglalja a termék forgalomba hozatala előtt. A piac gyorsabb és gyorsabb megragadása érdekében számos vállalat termékei teljes tervezés vagy befejezés nélkül kerültek a piacra. A klinikai adatok csak szimbolikusan teljesítik a feladatot. Kínában mindig csak üzletemberek és vállalkozók nem voltak. Az üzletemberek kizárólagos célja a pénzkeresés, míg a vállalkozóknak van misszió- és felelősségtudatuk.

Sőt, most, hogy a CCP a vírust oltógazdaság fejlesztése érdekében akarja felhasználni, Kína soha nem volt piacgazdaság, csak politikai gazdaság, és minden gazdasági tevékenység a CCP-t szolgálja.  A CCP csak azokat szereti, akik hízelegnek.

A CCP vírus világméretű járványa van. A CCP először a vírust használta a különböző országok gazdaságainak elpusztítására, majd a CCP a lehető legrövidebb időn belül kifejlesztett vakcinát használta az oltásgazdaság előmozdítására, azzal a céllal, hogy elrabolja a világ országait. Kína 1,4 milliárd emberét elrabolta a CCP.  amely lehetővé tette, hogy mérgező ételeket fogyasszon, mérgező levegőt lélegezzen be. és életében pénzt keressen fiatal korában. Idős korában pénzt használhat betegségek kezelésére és életmentésre, ismét kórházba küldték.

Most a világ országai is élvezték a kínai emberek kezelését. A CCP először beadja a mérget, majd eladja az oltást, majd beadja a mérget, majd eladja az oltást. Ez végtelen és végtelen. Az a zöld és fenntartható gazdasági modell, amelyet a CCP nem tud megvalósítani Kínában, most vírusokkal és oltásokkal valósítható meg.

A CCP nemcsak meggyengítette a világ országait, de egyébként meg is kereste a pénzét. Azt kell mondania, hogy “köszönöm”. A CCP-ben a quack orvos értékelésekor gyakran azt mondja, hogy az orvos csak fejfájással kezeli a fejet és fáj a lábát, és mindig gyógyíthatatlan betegségei lesznek. Függetlenül attól, hogy a vakcina hasznos-e vagy sem, a vakcina soha nem oldja meg az alapvető problémát. A vírus folyamatosan mutálódik. Ne felejtsük el, hogy a CCP biológiai laboratóriuma nem tudja, hány ismeretlen vírus található. Az egyetlen megoldás a vírusról szóló igazság felkutatása és a kommunista párt felszámolása Pusztítsd el az .

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

+1
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Apr. 19