Az oltást követően az emberek továbbra is fertőződnek CCP tüdőgyulladással

作者: 云豹 – 纽约香草山医疗部 

匈语译者: 永远的诺亚方舟

Rochelle Walensky, az Egyesült Államok Betegségellenőrzési Központjának igazgatója csütörtökön jelentést nyújtott be a ház koronavírus-válsággal foglalkozó albizottságának arról, hogy az Egyesült Államokban mintegy 77 millió embert oltottak be. Eddig azt tapasztalták, hogy az oltási folyamat befejezése után 5800 eset továbbra is fertőzött a CCP vírussal.

Ezeknek a fertőzött betegeknek a legtöbb tünete enyhe, és a betegek 29% -a tünetmentes fertőzés.

A betegek megoszlását tekintve 65% nőnév, 40% 60 évesnél idősebb, 7% kórházba került és 74 ember meghalt.

Bill Hanage, a Harvard Közegészségügyi Iskola epidemiológiai docense elmondta: Azokat az embereket, akiket általában beoltottak és nincsenek tüneteik, nem szabad megvizsgálni a vírus szempontjából. Alábecsülhető tehát azoknak a betegeknek a száma, akik még mindig fertőzöttek, miután a vakcinát bejelentették a CDC-nek.

Megjegyzés:

Az oltást támogató szakértők azzal fogják népszerűsíteni az oltást, hogy az emberek többségének az antitestek védő hatása lesz az oltás beadása után, és csak kevés embernek lesz gyenge a védő hatása. Nem tagadhatják azonban, hogy valóban vannak olyan emberek, akiket oltás után nem védenek meg, és az oltás után fertőzött betegek többsége enyhén beteg vagy tünetmentes. Ezek a fertőzöttek nagy valószínűséggel azt gondolják, hogy beoltották őket, és nem fognak megfertőződni, ezért gátlástalanul járnak el, nem tesznek semmilyen egészségvédelmi intézkedést, mozognak és veszélyes fertőzésforrássá válnak.

Ezenkívül a CCP vírus biológiai és kémiai fegyver, és jelenleg számos változat ismert. Teljesen nem világos, hogy a jelenleg alkalmazott oltások mennyire védettek. Az oltás beadása után nem teljesen tisztázott, hogy ez más mellékhatásokat okoz-e (most kiderült, hogy vannak vérrögök és vérlemezkehiányok mellékhatásai). Ebben az esetben nagyszámú oltásinjekciót mozdítanak elő anélkül, hogy tudnának a vakcinákról. Ez teljesen nem felel meg az oltóanyaggyártási és -használati előírásoknak. Ez a kormányok olcsó fellépésének módja a politikai felelősség terjesztése érdekében.

Valójában a Betegségellenőrzési Központ nem felejti el hangsúlyozni, hogy az oltások után is folytatni kell a megfelelő személyi higiéniai védelmet, például maszkok viselését és a biztonságos társadalmi távolság fenntartását. Látható, hogy az egyének fontosnak tartják saját egészségvédelmüket, amely a leghatékonyabb módszer a fertőzések elkerülésére.

Szembesülve az évszázad méregének – a kínai kommunista vírus – ártalmának. Csak az egyént védik megfelelően. Különböző országok kormányai aktívan keresik az eredeti vírusadatokat a CCP-tól annak érdekében, hogy valóban jobb módot találjanak a kezelésükre.  Ezt megelőzően az oltóanyag-injekció nem terelheti el a hatalmat a CCP felelősségre vonása érdekében, különben haszontalan lesz. Az éretlen oltások használata miatt még nagyobb kárt is okozhat, ezért óvatosnak kell lennünk.

Ez a cikk csak a szerző véleménye.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Apr. 17, 2021