A CCP-val való barátságba kerülés kockázatot jelent. A vakcina életedet veszi

撰稿: 青衣  – 日本东京方舟农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Reuters

Április 7-én Jézus Durante III dandártábornok, a Fülöp-szigeteki Elnöki Biztonsági Őrség (PSG) parancsnoka a Fülöp-szigeteki állami tulajdonban lévő PTV-4 televíziónak adott interjújában elmondta, hogy a Biztonsági Őrség összesen 126 tagja tesztelt pozitív eredményt. a CCP vírus, beleértve az aktív eseteket is. 45 eset, ami azt jelenti, hogy még mindig 45 ember van, akik nem gyógyultak meg.

A jelentések szerint Durant tovább pontosította, hogy a biztonsági őr azon tagjai, akiknek a vírus eredménye pozitív volt, nem voltak közvetlen kapcsolatban Duterte elnökkel. Duterte heti nyilvános beszédét, amelyet állítólag 7-én este kellett tartani, ok nélkül elhalasztották.

A kínai kommunista párt hivatalos médiája, például a “China News Service”, eredetileg újranyomta a fenti hírt. A Kínai Hírügynökség megemlítette azt is, hogy a fülöp-szigeteki tisztviselő 7-én jelentette be, hogy az idősek egészségügyi vizsgálatuk után engedélyezhetik a Kínai Kommunista Párt Kexing-vakcinájának használatát. A China News Service hivatalos honlapja azonban ezt követően törölte a fenti jelentést.  A “China News Service” tavaly decemberben azt a hírt is kiadta, hogy Edgard Arevalo, a Fülöp-szigeteki Fegyveres Erők (AFP) szóvivője megerősítette, hogy a Fülöp-szigeteki Elnöki Biztonsági Őrség tagjait beoltották a kínai kommunista által kifejlesztett inaktivált vakcinával Sinopharm csoport.

A jelentés azt is elmondta, hogy Arevalo ugyanazon a napon nyilatkozatot adott ki a médiának, miszerint “a munkafeladat jellegéből adódóan a PSG tagjai az első adag ember, akiket az AFP beoltott”;  “Bátran oltják be, hogy biztosítsák az elnök biztonságát.” 

Manapság az elnök biztonsági őrének számos tagja pozitívan tesztelte a vírust, ami azt mutatja, hogy az CCP koronavírus oltása nem tűnik hatékony járványellenes hatásnak. Egyes kommentátorok úgy vélik, hogy a Kínai Kommunista Párt médiájának beszámolói csak önmagukban tárták fel a CCP gyártású oltások hatástalanságát.

A Kínában gyártott vakcinák hatékonyságát megkérdőjelezték. Ez év januárjában a brazíliai Butantan Intézet közzétett egy dokumentumot, amely azt mutatja, hogy a Kínai Kommunista Párt oltóanyagának hatékonysága 50,38%. A WHO által megállapított 50% -os képesítési vonallal összehasonlítva ezek az adatok még alig „haladtak át”, messze Alacsonyabb a Pfizer / BioNTech vakcina 95% -ánál és a Modena vakcina 94,1% -ánál.

Ráadásul a Kínai Kommunista Párt által gyártott vakcinák nemzetközi viszonylatban nagyon alacsony bizalommal bírnak, és még csak nem is olyan jóak, mint az Oroszország által gyártott vakcinák. Idén januárban a YouGov brit piackutató vállalat által készített felmérés 17 országban és régióban mintegy 19 000 ember körében azt mutatta, hogy a legtöbb ember szkeptikus a Kínai Kommunista Párt által készített oltásokkal kapcsolatban.

Az amerikai külpolitikai jelentés szerint YouGov felmérése szerint az Egyesült Arab Emírségek az első olyan külföldi ország, amely oltásokat kapott a Kínai Kommunista Párttól, de az Egyesült Arab Emírségek lakói jobban bíznak az Oroszország vagy India által kifejlesztett oltásokban.

Ráadásul még Mexikóban és Indonéziában, amelyek Kínával együttműködnek az oltások kifejlesztésében, az emberek inkább az Oroszországban gyártott oltásokat részesítik előnyben a CCPban gyártott vakcinák helyett.

A kambodzsai “Cambodia-China Times” március 19-i jelentés szerint Hun Sen kambodzsai miniszterelnök aznap oltási platformot készített a Kínai Kommunista Párt számára, mondván, hogy “a kínai kommunista oltás a legbiztonságosabb”.  Valójában azonban mielőtt Hun Sen megtette volna a fenti megjegyzéseket, feleségével március 4-én beoltották az AstraZeneca (AZ) oltást.

Vannak a CCP “régi barátai” is, akiknél pozitív diagnózist állapítottak meg, miután a CCP beoltotta őket. Arif Alvi pakisztáni elnök a múlt hónap közepén megkapta a China National Pharmaceutical Group által kifejlesztett vakcinát. Április elején tweetelt, hogy pozitívnak bizonyult a vírus szempontjából. Március 20-án megerősítették, hogy Imran Khan pakisztáni miniszterelnök pozitívan tesztelte a CCP vírust. Március 18-án pedig a Kínai Kommunista Párt hivatalos médiája arról számolt be, hogy Imran Khan megkapta a Sinopharm Csoport által előállított vakcina első adagját. Pakisztán március 10-én teljes körű oltási programot indított a kínai kommunista vírus ellen. A Reuters jelentése szerint azonban a pakisztáni orvosi személyzet aggódik a kínai kommunista vakcina megbízhatósága és biztonsága miatt.

A világot több mint 4 hónapig oltották be. Olyan országokban, mint Chile, Törökország és Pakisztán, amelyek a Kínai Kommunista Párt beoltását választották, a megerősített esetek száma esés helyett nőtt, és a járvány egyre inkább és komolyabb. A Kínai Kommunista Párt bejelentette, hogy több mint 100 millió adag vakcinát kapott, de nem jelentett semmilyen mellékhatást vagy halálesetet.Csak Hongkongban 14 ember halt meg, miután beadták a Kexing vakcinát. Látható, hogy a Kínai Kommunista Párt adatai teljesen meghamisítottak. Az oltás okozta halálozások és mellékhatások számát a külvilág nem ismeri. De az is becsülhető, hogy korántsem kisebbség.

Ennél is fontosabb, hogy még akkor is, ha a CCP vakcina nem okoz halált vagy sérülést, a védőhatás minimális, ráadásul még mindig nem tudni, hogy lesznek-e szörnyű következmények, de ez kétséges és aggasztó. Azok az országok, amelyek hisznek a CCP-ban és pártolják a CCP-t, most súlyos árat fizettek.  Higgy a kommunista pártban. Sétáljon be a krematóriumba. A CCP-val való barátságba kerülés kockázatot jelent. A vakcina életedet veszi.

Megjegyzés: Ez a cikk csak a szerző nézőpontját képviseli.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Apr. 13