Az országok felfüggesztik vagy korlátozzák az CCP vírus AstraZeneca a elleni vakcinájának oltását

作者: 白木, 雪梨

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Reuters

A British Guardian szerint a Medicines and Healthcare Products Administration (MHRA) elismerte, hogy összefüggés lehet az AstraZeneca oltás és a vérrögök között. Ugyanezen a napon az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) kijelentette, hogy a ritka koagulációs szindrómát az Oxford / AstraZeneca injekció nagyon ritka mellékhatásaként kell felsorolni.

Az AstraZeneca vírus vakcina a trombózishoz kapcsolódó kicsi, de aggasztóan alacsony vérlemezkeszinthez kapcsolódik, beleértve az agyi trombózis ritka típusát, az agyi vénás sinus trombózisát (CVST).

Március 31-ig (és beleértve) az MHRA kijelentette, hogy miután több mint 20 millió adag AstraZeneca vírus vakcinát kapott, 79 jelentés érkezett vérrögökről és alacsony vérlemezkeszintről, köztük 19 halálesetről.

Ez megfelel minden millió oltott ember közül 4-nek, akiknél valószínűleg vérrög alakul ki és alacsony a vérlemezkeszint. Közülük 51 bejelentés és 13 haláleset volt nő, 44 jelentés és 14 haláleset pedig alacsony vérlemezkeszintű CVST-hez kapcsolódott. A 19 haláleset közül 11 50 év alatti, 3 pedig 30 év alatti volt. Az európai adatfeldolgozó hálózat és kezelő rendszer, az EudraVigilance adatai szerint április 4-én az EudraVigilance összesen 169 CVST-es és 53 lépvénás trombózisos esetet kapott.

Ennek fényében az országok felfüggesztették vagy korlátozták az AstraZeneca oltását, az Egyesült Királyság azt javasolja, hogy a 30 év alatti embereket oltsák be más CCPvírusoltásokkal. Franciaország, Kanada, Olaszország, Németország, Hollandia, Spanyolország és más országok különböző korosztályokat határoztak meg az AstraZeneca oltására a CCP vírus elleni oltás miatt. Ez kétségtelenül súlyosan aláássa az emberek bizalmát a CCP vírus elleni oltás iránt.

Noha a vírus kitörésének korai szakaszában számos független orvos tett áttörést a kínai kommunista vírus kezelésében, például Dr. Zelenko, korai megelőzési és enyhe kezelési programjaikat a főáramú média folyamatosan felülvizsgálta és korlátozta., Suppress.  Minden ország kormánya hallgatólagos megértéssel rendelkezik: Néhány hónap alatt a világ a járványmegelőzés középpontjába az oltások és a nagy tekintélyű oltások kutatását és fejlesztését helyezte. Egyetlen ország sem lépett fel, hogy az igazságot kérje a CCP-tól a vírussal kapcsolatban, de az “oltásgazdaság” révén megkísérelte enyhíteni Kína belső politikai és gazdasági nyomását. A kollektív immunitás vakcinákkal történő elérésének elképzelése nem veszi figyelembe az emberek életét és halálát.

Dr. Limeng Yan hős tudós már 2020. január 19-én a forradalom híre és a Luther Live Channel program segítségével elmondta a világnak, hogy a CCP vírus a CCP laboratóriumából származik. Guo Wengui úr figyelmeztette a nyugati világot a CCP “13579-es projektjére” is, amely a világot a CCP-vírus révén próbálja fenyegetni és uralkodni.

Ma a CCP-vírus több száz millió embert fertőzött meg, és több mint kétmillió embert megölt. A Kínai Kommunista Párt vírusa az egész világon mutálódott, és az oltott emberek folyamatosan szembesülnek az ADE-hatás kockázatával. Az emberek egyre jobban tudatában vannak az oltások biztonságosságának: a kormányok és a világ legnagyobb médiája is megkezdte a CCP felkérését, hogy adjon igazat a vírusról.

Úgy gondoljuk, hogy az az igazság, miszerint a CCP vírus szuper végtelen biológiai és kémiai fegyver, hamarosan világossá válik. A CCP az egész emberiség ellen elkövetett bűncselekményeinek árát is megfizeti. A kommunizmust mindenképpen be kell söpörni a történelem szeméttárolójába. Remélem, hogy ebben az időszakban több igazságos és lelkiismeretes ember tud felállni és felszólalni, több embernek tudatja az igazságot a vírussal kapcsolatban, és megvédheti önmagát és családját.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Apr. 12