A CCP terjeszkedési ambíciói a Dél-kínai-tengeren nem halnak meg, Biztos szigorúan megbüntetik

翻译&评论: Hong  – 澳喜农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Getty Images

A Fülöp-szigetek ma azzal vádolta Pekinget, hogy további erődök elfoglalását tervezi a Dél-kínai-tengeren, míg a CCP szinte az egész tengeri térségben érvényesítette szuverenitását, és szigetekre és zátonyokra repülőutak és katonai támaszpontok építésével igényelte szuverenitását. Tajvan, Vietnam, a Fülöp-szigetek, Malajzia és Brunei egyaránt megkérdőjelezték e tengeri terület szuverenitását. Ez a tengeri terület fontos stratégiai hely, a közlekedés mentőköve, és a tengerfenék olaj- és földgázforrásokat tartalmazhat.

A múlt hónapban a Kínai Kommunista Párt 200 tengeri katonai flottát gyűjtött össze a (Whitsun Reef ) közelében, Kínában és a Fülöp-szigeteken diplomáciai vita folyt. Ezek a (CCP) milícia-flották szétszóródtak és vitatott szuverenitással a Spratly-szigeteken álltak össze. Emiatt Manila felszólította Pekinget, hogy vonja ki ezeket a tengeri milícia hajókat a vizekből, és azt is kijelentette, hogy ezeknek a hajóknak jogellenes a vízbe belépni. De a CCP elutasította. A CCP ragaszkodik ahhoz, hogy ezek a hajók halászhajók legyenek, és a jogszabályoknak megfelelően halászati ​​műveleteket hajtsanak végre a vizeken.

(Fülöp-szigetek) Delfin Lorenzana úgy véli, hogy a CCP hajói más kísérletekkel is próbálnak ott összegyűlni. Azt mondta: „A Kínai Kommunista Párt tengeri milícia flottájának folyamatos gyülekezése ezen a területen azt mutatja, hogy megpróbálják tovább elfoglalni a Fülöp-szigetek nyugati vizein található erődöket.” Lorenzana azt is elmondta, hogy a Kínai Kommunista Párt egyszer elfoglalta a Huangyan-szigetet, amelyet a A Fülöp-szigetek állítja, hogy szuverenitással rendelkezik. (Scarborough Shoal) és Mischief Reef (Mischief Reef), ez precedens a nem állami szuverenitás “kirívó megsértésére”. Múlt szombaton Lorenzana cáfolta a hivatalos kínai szofizmust, miszerint a múlt héten több tucat hajó gyűlt össze az Oxbow Reef közelében, hogy elkerülje a rossz időjárást.

A manilai kínai nagykövetség “rejtélyesnek” nevezte Lorenzana nyilatkozatát, és elítélte a Fülöp-szigeteket, mert” kerülte az irracionális érzelmeket tovább izgató szakszerűtlen megjegyzéseket.” A CCP ennek bizonyítására gyakran az úgynevezett “kilenc kötőjelű vonalat” idézi. Történelmi jogokat élvez. a Dél-kínai-tenger nagy részén. A CCP figyelmen kívül hagyta a Nemzetközi Törvényszék 2016-os ítéletét, amely kimondta, hogy a CCP állítása a Dél-Kínai-tenger “kilenc kötőjeles vonaláról” megalapozatlan. A közelmúltban a fülöp-szigeteki hadsereg illegális mesterséges szerkezeteket fedezett fel az oxbow-zátony közelében, ahol a Kínai Kommunista Párt 100 hajója a múlt hónapban összeállt. A Fülöp-szigeteki hatóságok rögzítették ezeket az illegális mesterséges szerkezeteket, amelyek mindenütt láthatók a Dél-kínai-tenger Nansha-szigetein.

A CCP törekvése a Dél-kínai-tengeren való terjeszkedésre továbbra is élőhalott, figyelmen kívül hagyja a nemzetközi jogi korlátozásokat, fabrikálja a történelmet, és továbbra is gengszterek és zaklatók formájában zaklatja a katonai terjeszkedési tevékenységeket a Dél-kínai-tengeren. 

Néhány évvel ezelőtt a CCP médiája arról számolt be, hogy 2013 óta a CCP a Dél-Kínai-tenger nyolc szigetén és zátonyán nagy mennyiségben visszaszerezte a szárazföldet, felszállópályákat és haditengerészeti támaszpontokat épített, amelyek közül ötöt a Kormány vezetői személyesen jóváhagytak. CCP Ezt sikerült megvalósítani.”Kis szigetek megerősítése” és “nagy sziget helyzetű” katonai bevetés.

Amikor a gonosz erők bizonyos fokig gonoszak, akkor igazságosság bünteti őket. A CCP által a Dél-Kínai-tengeren elkövetett huligánok zaklatását a nemzetközi és a szomszédos országok elítélték, és a globális antikommunizmus általános tendenciává vált. A CCP rezsim penészes sodrófát hordoz, a vége felé fut, nem messze a haláltól!

(A cikk csak a szerző saját nézeteit képviseli, és semmi köze a GNews-hoz)

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Apr. 07