Tudja az igazságot a koronavírus vakcináról?

By 香草山教育部 LM0111

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: dolcevitatour

A koronavírus elleni vakcina “csökkenti” a betegség súlyosságát és a kórházi felvételek arányát. Ez tökéletes oltáspromóció és az embereknél a legnagyobb oltás. De vajon a koronavírus elleni vakcina valóban hatékony-e?

  Miért dönt az egészségügyi szakemberek 50% -a, hogy nem kapják meg a koronavírus elleni oltást?

   A koronavírus elleni vakcina jelenlegi adatait az oltóanyag gyártója szolgáltatja, és független megfigyelő misszió nem vizsgálta felül. Más szavakkal, jogi szempontból ezek a koronavírus vakcinák nincsenek jóváhagyva, ami azt jelenti, hogy ezeknek a vakcináknak nincs hosszú távú biztonságossága.

  A koronavírus vakcina egy szintetikus nukleinsav szekvencia. A tények bebizonyították, hogy még akkor is, ha a koronavírus vakcinát beadják, 6 hónap elteltével az immunrendszer teljesen kaotikus lesz, miután megfertőződött a koronavírus variánsával. A SARS-vakcina klinikai kísérleteiben azután, hogy egy állatnak beadják a vakcinát, amikor egy variáns vírussal fertőzött, immunrendszerének működése nagyon kaotikus.

  Ha a koronavírus elleni vakcina hatékony, akkor az oltás beadása után az immunitást fokozza, nem pedig megzavarja az immunitást. A hagyományos oltóanyag-injekciót követően az stimulálja a saját immunrendszerét, hogy immunitást termeljen és megakadályozza a vírus terjedését. Képzeljük csak el, ha a koronavírus elleni vakcina valóban hatékony, már nem szükséges maszkot viselni és fenntartani a társadalmi távolságtartást, ami bizonyíthatja, hogy az oltás valódi biztonsági garancia és tényekkel alátámasztott biztonsági garancia.

  Az a tény, hogy ezeket a koronavírus vakcinákat hosszú távú kísérletek nem támogatják, ezért a biztonsági garancia nagyon alacsony. Állatkísérletek bebizonyították, hogy az mRNS-kísérletek állatok autoimmun betegségeket okozhatnak, és különféle furcsa daganatokat okozhatnak, és ez a fajta betegség nem azonnal fordul elő, hanem 6 vagy több hónapig tart.

(Wen Gui úr március 24-i videója szerint)

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Apr. 05