Chile ismét bezárja a határait, és CCP oltási kockázata hatalmas

作者: 蓝天大海 – 纽约香草山MOS02

匈语翻译:永远的诺亚方舟

图片: Reuters

A tajvani “Freedom Times” április 1-jei jelentése szerint Chile a Kínai Kommunista Párt Kexing vakcinájának nagyszabású oltásával a vírusfertőzések száma nem csökkent, hanem nőtt. Április 1-jén 7830 új esetet erősítettek meg Chilében, ami a nap folyamán a legnagyobb szám a járvány tavalyi márciusi kitörése óta. A chilei kormány kénytelen volt bejelenteni, hogy április 5-től chilei helyi és külföldi lakosoknak tilos az országba belépni és elhagyni, hogy lassítsák a járvány terjedését és megakadályozzák a variáns vírusok invázióját.

Chile mellett Törökország, Brazília és más országok is tapasztaltak olyan eseteket, amikor a vírus megerősített eseteinek száma nem csökkent, hanem nőtt, miután a CCP-t beoltotta őket. Érdemes megemlíteni, hogy a pakisztáni miniszterelnök, elnök és védelmi miniszter mind megfertőződött a vírussal, miután a Kínai Kommunista Párt beoltotta őket. Sőt, Hongkongban többen meghaltak a kínai kommunista oltás miatt.

A koronavírus elleni vakcina megjelenése óta az oltás biztonsága aggodalomra ad okot, különösen a Kínai Kommunista Párt által gyártott vakcina. Ennek két fontos oka van: Először is, a CCP az egyetlen ország, amely inaktivált vakcinákat állít elő azok között, amelyek vakcinákat képesek előállítani, Másodszor, a CCP oltóanyag-fejlesztési folyamata és adatai nem átláthatók.

E két okból a nemzetközi közösség számára nehéz megítélni annak biztonságosságát és hatékonyságát. Ma a CCP-vírus több mint 100 millió embert fertőzött meg világszerte, és több mint 2 millió ember halt meg, és a CCP által előállított vakcina ismét árt a világ népének. Egyre több ember ébredt fel: A vírus csak a CCP megszüntetése esetén tűnhet el igazán.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Apr. 02