A nemzetközi elszámoltathatósággal szemben a CCP kétségbeesettnek érezte magát

By 越来越好 – 意大利罗马达芬奇农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Getty Images

A People’s Daily Online március 29-én kiadott egy dokumentumot, miszerint a népirtás bűncselekménye a legsúlyosabb és legkárosabb nemzetközi bűncselekmény a nemzetközi jog szerint. Elismert “bűncselekmény a bűncselekményen belül”. Miután azonosították, súlyos politikai és jogi következményekkel jár. A CCP kezdte rájönni, hogy a népirtás bűntette meghaladja a toleranciáját: A cikk számos tényt állított elő és különféle szofisztikát folytatott, hogy megpróbálja eltávolítani a népirtás címkéjét.

A népirtás nemzetközi tárgyalásai vagy életfogytig tartó börtönbüntetés vagy lefejezés. Január 19-én az Egyesült Államok külügyminisztériuma kijelentette,  hogy a CCP-t és Xi Jinping-et felelősségre kell vonni a CCP által Xin Jiang-Ben elkövetett népirtásért és emberiség elleni bűncselekményekért, és az amerikai kormány nem marad elhallgatva.

Miután Biden hatalomra került, a CCP úgy vélte, hogy megragadhatja a szalmát, hogy megtisztítsa a kapcsolatot a népirtással. Soha nem gondolta, hogy a nemzetközi elszámoltatási rendszer nem állt le. Miután az Egyesült Államok, az Európai Unió, az Egyesült Királyság és Kanada szankcionálta a CCP-t népirtás és emberiség elleni bűncselekmények miatt, Új-Zéland és Ausztrália követte a példáját, és ugyanazokat az aggodalmaikat fejezték ki.

A nemzetközi nyomás hatására a CCP újraindította háborús farkasdiplomáciáját, egymás után úgynevezett szankciókat vezetett be az Egyesült Államokkal, az Egyesült Királysággal és az Európai Unióval szemben. Ez azt az érzést kelti az emberekben, hogy visszatértek a CCP teljesítményéhez a kínai-amerikai kereskedelmi háború kezdeti napjaiban. Az amerikai vámemelkedéssel szemben a CCP az elején továbbra is folytatta az ellenintézkedéseket, de a hamis addig nem tart, amíg végül unokának tetteti magát. Kifejezett hajlandóság az import bővítésére a hazai piac és az emberek igényei szerint. Vajon ennek a szankcióknak az eredménye megegyezik-e a kínai-amerikai kereskedelmi háború kimenetelével? Várunk és meglátjuk.

Jelenleg a világ CCP-ellenes szövetsége kialakult, a CCP gonoszságának vége lett, és a világ dühös emberei már nem félnek! A CCP-t igazságosan és szigorúan meg kell ítélni az égnek. Nürnberg tárgyalása hamarosan következik!

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Apr. 01