EU-adatok: Új korona vírus vakcinával 3.964 ember vesztette életét, 162.610 ember pedig megsebesült

By The-world – 西班牙巴塞罗那喜悦农场   

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: AFP

Spanyolország, 2021. március 30. / Xixi Hírügynökség—

Az EU adatbázisa szerint a COVID , vakcina” veszélye egyre súlyosbodni látszik. A feljegyzések azt mutatják, hogy közel 4000 ember halt meg, és több mint 162 000 embert “megsebesített az oltás okozta fiziológiai reakció”. A Pfizer volt alelnöke arra figyelmeztetett, hogy a vakcinát “tömeges népességcsökkentésre” lehet használni.

2021. március 13-át megelőző jelentésükben a harmadik kísérleti COVID-19 injekciót kapott emberek közül 3964 meghalt és 162610 megsebesült.

Az adatokban felhasznált három vakcina mindegyike MRNA vakcina. Mindegyik nagyszámú kóros reakciót vált ki az oltókban. A leggyakoribbak a generalizált szindróma, a gyomor-bélrendszeri megbetegedések, a fertőzések, a vér- és nyirokbetegségek. Még veleszületett, családi és genetikai betegségeket, jóindulatú és rosszindulatú daganatokat is okozhat.

Az “Frontline orvosok az Egyesült Államokban” határozottan ellenzik az MRNA vakcina alkalmazását klinikai vizsgálatok nélkül. Közülük Dr. Yeadon az egész emberiség elleni bűncselekményként határozta meg. “Kétségtelen, hogy a gonosz erők árnyékában élünk. Ez a legveszélyesebb termék, amelyet 40 éves kutatói pályafutásom során láttam.”

Úgy véli továbbá, hogy mivel olyan sok szakértő és orvos lépett fel az MRNA oltás ellen, az oltás mögött álló embereknek is tudniuk kell ennek az oltásnak a veszélyét. Ki kell találnunk, hogy mi az indítékuk.

“Mivel ezt biztosan tudom, és tudom, hogy az emberek, akik használják is, ezt is tudják, meg kell kérdeznünk: Mi a motivációjuk?”

“Bár nem tudom, vannak jó következtetéseim. Csak az egyik kapcsolódik a pénzhez, és a pénz indítéka nem nyilvánvaló, mert ha figyelembe vesszük az egységköltség és az ügynökök osztalékának megduplázódását, akkor nem sok hasznot húzhat belőle. Tehát ennek nem pénzért kell lennie. És ha figyelembe vesszük, hogy a jövőben kisgyermekeket és még csecsemőket is be fognak oltani, ez szerintem szokatlanul gonosz terv.

“Ha jól tudom, ezeket az oltóanyagokat úgy tervezték, hogy reagáljanak a tüskefehérjével. Kiváltja a véralvadást és aktiválja az immun komplement rendszert, ami néhány emberre káros. A vírus által számukra jelentett veszély sokkal kisebb, mint ezek. A test által üdvözölt idegen test. “

Amikor egyre több bizonyíték került elő, amikor egyre több szakértő jelentkezett, hogy kijelentse ennek az oltásnak a világra gyakorolt ​​veszélyét. A média, a kormány és a technológiai vállalatok azonban továbbra is támogatják az oltás népszerűsítését. Ez egy átfogó csapás az emberiség számára: ez a CCP gonosz terve, hogy összejátszanak Bill Gates-szel és más gonosz erőkkel, hogy elpusztítsák az egész emberiséget.

Ez nyilvánvalóan a legveszélyesebb pillanat az emberiség történetében. De Trump elnöknek, a hírt hozó forradalomnak és mindazoknak, akik terjesztették az igazságot, hála ezeknek a gonosz erőknek előre meg kellett indítaniuk az emberiség megsemmisítésének tervét. Amit tennünk kell, hogy terjesszük az igazságot, és elmondjuk azoknak, akik nem ébredtek fel az oltások miatti halálesetekre.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Mar. 30