David Asher, az America járvány forrásának nyomozócsoportjának vezetője: Csak a Wuhan Vírus Intézet jelenleg lehet

By Stephen文文 – 喜马拉雅新西兰站

匈语翻译:永远的诺亚方舟

图片: REUTERS

Helyi idő szerint március 27-én a brit Daily Mail arról számolt be, hogy David Asher, az amerikai külügyminisztériumban a járvány kitörésének forrását vizsgáló csoport vezetője a Daily Mailnek elmondta, hogy már 2019. november második hetében három wuhani dolgozó volt . A Virológiai Intézet tudósai a COVID-19-hez hasonló légzőszervi betegségben szenvedtek, és egyikük felesége abban a hónapban meghalt. Bár Asher nem lehet 100% -ban biztos abban, hogy a Wuhani Vírusintézet a vírus forrása, jelenleg ez az egyetlen lehetséges vírusforrás. Asher Iránban, Észak-Koreában, Pakisztánban és más országokban vezette a vegyi és biológiai fegyverek, valamint a nukleáris fegyverek nyomozását.

A “Daily Mail” jelentés kiemeli:

  1. A légzőrendszeri fertőzés tüneteivel küzdő három tudós közül az egyik felesége november végén hunyt el. Ez az emberről emberre történő átadás legegyértelműbb bizonyítéka, de a CCP csak január közepén ismerte el az emberről emberre terjedő fertőzést az 6 hét múlva.
  2. Bizonyíték van arra, hogy a legkorábbi járványterület a Wuhani Virológiai Intézet és a Wuhani Biológiai Termékek Intézete között található, nem pedig a HuaNan Tengeri Hal piacán. A bizonyítékok egy, a Nature által megjelent a kínai kutatók által kiadott tanulmányból származnak.
  3. A lap azt állította, hogy a 2020 májusi vizsgálat kimutatta, hogy a legkorábbi járvány a Wuhani Virológiai Intézet közelében volt, amely messze van a HuaNan tenger piaci, és a Jangce-folyó választja el egymástól. Ugyanakkor e járvány kitörési pontja szintén nagyon közel áll a Wuhani Biológiai Termékek Intézetéhez.
  4. A Wuhani Biológiai Termékek Intézete egy vakcina-kutató és fejlesztő intézmény, amelyet a kínai kommunista kormány irányít, és együttműködik a Wuhani Virológiai Intézettel a koronavírus elleni vakcinák kutatásában és fejlesztésében.
  5. Vannak dokumentumok, amelyek azt mutatják, hogy a Wuhani Vírus Intézet legalább 2017 óta titokban együttműködött a Kínai Kommunista Párttal a katonai projektek kutatásában és fejlesztésében.
  6. 2020 december végén, Pompeo külügyminiszter és Raab brit. külügyminiszter, valamint Kanada, Ausztrália és Új-Zéland külügyminiszterei közötti beszélgetés során Raab határozottan támogatta azt a következtetést, hogy a vírus a Wuhani Virológiai Intézetből származik .

7. Asher nem hiszi, hogy a SARS-CoV-2 denevérekből származik .. Az a vírus, amely tökéletesen alkalmazkodik az emberi testhez, amint megjelenik, nem felel meg a biológiai szabályoknak.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Mar. 30