Az új koronavírust a nyugati tudományos közösség a CCP “biokémiai transzcendencia háborújaként” ismeri el

By Amitofu – 台湾宝岛农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Freepik

A nyugati tudomány végül igazolni fogja, hogy az új koronavírus erős mutációja nem felel meg a biológiának.

Robert Redfield, a Betegségmegelőzési és Megelőzési Központ (CDC) volt igazgatója március 26-án a CNN Dr. Sanjay Guptának elmondta, hogy a Covid-19 vírus világszerte 2,7 millió halált okozott, és a Covid-19 új koronavírus nem természetes evolúció., A Kínai Kommunista Párt wuhani laboratóriumából szivárgott ki, És azt mondta, hogy általában, amikor a vírus állatoktól embereket fertőz meg, időbe telik, mire rájön, hogyan lehet gyorsan elterjedni az emberek között. Egy évvel a pandémiát követően az új koronavírus több változata jelenik meg. variábilitás, mint más mutáns vírusok,  Redfield hozzátette: “Ez nincs összhangban a biológiával. A vírus eredetét illetően Redfield folytatta: továbbra is úgy gondolom, hogy ez a kórokozó a wuhani laboratórium szivárgásából származott. “Nem ritka, hogy a laboratóriumban vizsgált légúti kórokozókat továbbítják a laboratóriumi személyzetnek.”

A CCP az új koronavírus járvány kitörése előtt nagyszámú orvosi minőségű maszkot, védőruházatot és kapcsolódó anyagokat vásárolt szerte a világon.

A CCP néhány hónappal a Covid-19 2020-as kitörése előtt nagyszámú orvosi minőségű maszkot, védőruházatot és különféle anyagokat vásárolt a globális piacon. Nem számít, hogy az Egyesült Államokban gyártották-e vagy sem, ezeket mind elfogyott a készletből.

Elfedje a vírus terjedését az első alkalommal, hagyja, hogy nagy számú vírus repüljön a világ repülőterére az utasok útján, és működjön együtt a WHO-val annak a ténynek a leplezésében, hogy a vírus emberről emberre terjed, szándékosan a globális járványok terjedését okozza a vírus gyorsan, és Shi Zhengli hamis RaTG13 és Yunnan bányája. A fiktív vírus és a CCP nagyszabású külső propaganda elindítása miatt a vírus eredete a természetben volt.

Xi Jinping 2020 februárjában kezdte szigorúan ellenőrizni a vírus eredetét

Ezzel párhuzamosan Hszi Jinping 2020 februárjában kiadott egy fontos utasítást, amely előírta, hogy más alkalmazottak, például a CDC laboratóriuma ne ossza meg az új koronavírussal kapcsolatos adatokat, mintákat vagy kutatási eredményeket külső intézményekkel vagy egyénekkel.  Megjelenése előtt Xi Jinpingnek felül kell vizsgálnia és jóvá kell hagynia.  Az Associated Press által megszerzett belső hírszerzés és a 2020. december 31-én közzétett vizsgálat szerint a CCP dollár százezereket osztott szét a Déli Felszabadítási Hadsereg tudósainak, akik az új korona vírus eredetét tanulmányozzák. Figyelemmel kíséri a vizsgálat eredményeit is. A CCP-n belül ritkán kiszivárogtatott belső dokumentumok tucatnyi oldala megerősíti a vírusvizsgálat eredetének szigorú ellenőrzésére irányuló magas szintű parancsot.

Az új koronavírus mesterséges funkciója fokozza az igazságot, a nyugati országok megerősítik. Ezt a CCP, a “biokémiai transzcendencia háborúja” indította el

Az új korona vírus kitörése óta az Egyesült Államokban Pompeo volt amerikai külügyminiszter és Tom Cotton szenátor egyaránt megállapította, hogy a vírus a wuhani laboratóriumból származik. Trump volt amerikai elnök-adminisztráció tisztviselői és a republikánus törvényhozók is úgy vélték, hogy a vírus kiszivárgott a wuhani laboratóriumból.  Közvetlenül azonban nincs közvetlen bizonyíték érvelésük alátámasztására. Már 2020. január 19-én kiderült, hogy a Kitört a hírforradalom Wengui úr, az Evangélikus Társaság és a hős, Dr. Limeng Yan tudományos jelentést tett közzé, amelyet eddig senki sem cáfolhat, feltárva, Megerősítést nyert, Annak feltárása, hogy a CCP vírus a CCP Népi Felszabadító Hadserege által kutatott biológiai fegyver. Noha Wengui úr minden erejével megpróbálta elérni, hogy Trump elnök és Dr. Yan Limeng tárgyalásokat folytassanak, véletlenül az utolsó pillanatban felfüggesztették őket, de ebben az évben Wengui úr és az Új Kína Szövetség elvtársai kommunikációban csak igazak és törhetetlen erőfeszítések.  A nyugati országok fokozatosan igazolták azt a tényt, hogy az új korona vírus mesterséges funkciója fokozódott, és megerősítést nyert, hogy az új korona vírus egy rendkívül a biokémiai transzcendencia háborúj amelyet a CCP indított.

Dr. Yan Limeng, a világ első tanújának tudományos jelentése

Dr. Yan Limeng által közzétett tudományos jelentés megerősítette, hogy a Kínai Kommunista Párt vírusa a Zhoushan denevérvírus ZC45-re épül, amely a katonaság tulajdonában van, és a Flynn-restrikciós helyet mesterséges génmódosítási technológiával vezetik be a tüskefehérjébe, plusz az új koronavírus S fehérje 5 Ez ADE antitestfüggő immunerősítő válaszhoz vezethet, ami az oltások fejlesztésének biztonságához vezethet. A CCP azonnal eltitkolta a vírus globális terjedését, akár szándékosan, akár akaratlanul szivárgott ki a wuhani laboratórium [a SARS és az ember által készített új vírusgenetikus fegyverek természetellenes eredete], azt a tényt, hogy a Népi Felszabadító Hadsereg régóta gyárt biokémiai vírusok. Egyik sem fogja megdönteni Dr. Yan Limeng, a világ első tanújának tudományos jelentését.

Ez a cikk csak személyes álláspontot képvisel, Kommunista Párt, kész meghala!

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Mar. 27, 2021