Miért használja a CCP az egészségügyi kódexet arra, hogy állampolgárait oltásra kényszerítse?

作者: 人民公敌- 墨尔本雅典娜农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: REUTERS

A Xinhuanet március 24-én jelentette be, hogy [1] a CCP több mint 80 millió adag CCP vírusoltást kapott Kínában, és “felgyorsítja az ingyenes oltás népszerűsítését az egész lakosság számára”, és “összpontosítja erőfeszítéseit az orvosi ellátás népszerűsítésére, szállítás és oktatás. “Oltás a kulcsfontosságú iparágakban élő emberek számára; a vakcinázás folyamatos és rendezett elősegítése a 60 évesnél idősebb emberek számára … Meg kell erősíteni a feltételezett kóros reakciók felügyeletét …

Miközben összpontosítja a fenti kulcsfontosságú iparágak népességének oltását, a kulcsfontosságú egységek, például a nagy szupermarketek, a vállalkozások és a kereskedelmi épületek személyzete egyidejűleg támogatja az oltást; a határ menti megyék (városok, kerületek), a legfontosabb kikötői területek lakossága, munkaigényes iparágak és egyetemek A csoportokat, például a hallgatókat, az oktatókat és a személyzetet kiemelten kezelik. A 60 évesnél idősebb emberek esetében az oltás korhatár nem lesz.

Az oltás népszerűsítésének felgyorsítása érdekében a meglévő kórházi oltási helyek mellett ideiglenes oltási helyeket és mobil oltási helyeket is létrehoznak lakott területeken vagy kollektív egységekben, és az oltási munkát aktívan elősegítik az iskolákban, gyárakban, építkezések és közösségek.

A fenti információk látszólag azt jelzik, hogy a CCP-kormány tele van bizalommal saját oltóanyagai iránt, és az oltások teljes lefedettségének megvalósításának célja az “emberek először, az élet az első” elven alapuló “állomány immunitási gátjának” felépítése.

Az oltási ellenjavallatokat illetően azonban Wang Huaqing, a CCP Betegségmegelőzési és Megelőzési Központjának immunizációs programjának vezető szakértője kijelentette, hogy “az ideiglenes ellenjavallatok megváltoznak”. Ezután a CCP “tovább egységesíti az ellenjavallatok meghatározását a krónikus és allergiás betegségben szenvedők számára”. A korábban felsorolt ​​vakcinázási ellenjavallatok, amikor a CCP vakcinát klinikai humán vizsgálatokban szűkítették, némelyik gyakori betegség, például a magas vérnyomás és a cukorbetegség, az “oltási irányelvek” értelmében már nem lesz ellenjavallat.

A fenti két betegség a 60 év felettiek leggyakoribb és leggyakoribb krónikus betegsége. Ez azt jelenti, hogy a Kínai Kommunista Párt oltásának teljes lefedettségére már nem vonatkoznak életkor-korlátozások. Jelenleg nem messze van a hongkongi idős emberek halála, akiket a CCP oltott be, és a CCP alig várja, hogy minden korosztályt megkülönböztetés nélkül lefedjen. A szándék valószínűleg nem jó.

Ezen túlmenően, az Állami Tanács közös megelőzési és ellenőrzési mechanizmusa, miközben az egész népesség számára gyorsan előrehalad az oltás, megköveteli, hogy “az oltás előmozdítását, sürgősségi elsősegélynyújtó személyzetben, elsősegély-felszerelésben és kábítószerben kell végrehajtani, mentőautó. Az általános kórházakban a második szint felett zöld csatornák vannak a kezelésre. ” Ugyanakkor a befogadóknak az oltás után 30 percig a helyszínen kell tartózkodniuk az oltás okozta sérülések megelőzése érdekében.

Ha egy vakcina rendkívül magas biztonsággal rendelkezik, akkor a fenti “négy módszer” nem szükséges, és a vakcinázás helyén történő esetleges oltási sérülésekre való felkészülés szükséges. Míg a CCP gyorsan elősegíti az oltások egyetemes lefedettségét, a “négy módszer” követelményeit is alkalmazza az oltás kíséretére. Ez teljes mértékben megmutatja, hogy a CCP oltása nem biztonságos!

Természetesen a felelősség elkerülése érdekében a CCP Nemzeti Egészségügyi Bizottsága sem felejti el azt állítani, hogy az oltás betartja a tájékozott, beleegyező, önkéntes és ingyenes oltás elvét. Mao Qun’an, a CCP Nemzeti Egészségügyi Bizottsága Egészségügyi Bizottságának Tervezési Osztályának igazgatója azonban március 23-án kijelentette [2], hogy a Nemzeti Egészségügyi Bizottság „aktívan elő fogja mozdítani a technikai eszközök kimutatni a nukleinsavat, az oltást, és hogy közepes és magas kockázatú területekre kell-e utazni. Az információkat automatikusan integrálják az egészségügyi kódexbe “, Csak az egészségügyi kódon tud átjutni szabad járni.

Ily módon bár az emberek megtagadhatják az oltást, a be nem oltottak utazása nagymértékben korlátozott lesz az egy mindenki számára megfelelő irányítási módszer szerint. A CCP egészségügyi kódexe csak egy újabb módja az emberek engedelmességre kényszerítésének. A lényeg továbbra is az emberek oltásra kényszerítése.

Mivel az oltások biztonságát nem garantálták teljes mértékben, miért akarja a CCP annyira az oltások teljes lefedettségét Kínában? Közöttük van-e olyan tényező, hogy a CCP “ingyenes” oltásokat használ az egészségbiztosítási alap létrehozására az oltásokkal kapcsolatos kutatási és fejlesztési vállalatok támogatására, amelyek a saját oltási stratégiáján dolgoznak? Vagy a CCP az oltások alacsony biztonságát akarja felhasználni a nyugdíj- és egészségbiztosítás nyomásának megoldására, amelyet az öregedő társadalom okoz Kínában?

Ezen túlmenően, ha a CCP  oltási stratégiája révén irányítani akarja a világot, gyakorlati modellre van szüksége, hogy a nemzetközi közösség tanuljon belőle. Az egészségügyi kódexre támaszkodó, a vakcina teljes lefedettségű modellje nagyon tipikus példa, amely “modell” a nemzetközi közösség számára. Talán ez a végső célja annak, hogy a CCP vágyakozzon az oltásokra az egész lakosság számára?

A CCP mindig is jártas volt tökéletes bűncselekményeiben, és általában “mindenért az emberekért” nevében követi el bűncselekményeit. Ezúttal figyelmen kívül hagyva az emberek életének biztonságát, és szorgalmazva az oltások teljes lefedettségét saját hátsó céljaik elérése érdekében.

A cikk csak az eredeti szerző saját nézeteit képviseli.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Mar. 26, 2021