Dr. Sherry Tenpenny onthult de gevaren van de Covid-19 vaccins die zijn gepusht door vaccinbedrijven en verborgen machten

Dr. Tenpenny zegt dat de “vaccins” die op de markt zijn, geen vaccins mogen worden genoemd omdat zij aan geen enkele wettelijke criteria voldoen van wat vaccins moeten doen. Zij zorgen er niet voor dat mensen niet ziek worden of dat de verspreiding van infecties wordt tegengehouden. Wanneer mensen worden geïnjecteerd met boodschapper-RNA of spike-eiwit dat reeds genetisch is gemodificeerd in een adenovirus, zal het antilichaam het immuunsysteem van mensen permanent en onomkeerbaar veranderen.

Dr. Tenpenny stelt verder dat massavaccins goed ontworpen gereedschappen van vernietiging zijn, afgeleid van gen-manipulatietechnologie. Het boodschapper-RNA dat wordt geïnjecteerd kan indirect het DNA van mensen veranderen door een systeem genaamd ribosomen te passeren en een eiwit te maken dat zich opnieuw kan integreren in het DNA van mensen. Door het ontbreken van studies op lange termijn kunnen boodschapper-RNA-vaccins mensen gedurende een onbekende periode vatbaar maken voor auto-immuunziekten.

Bij de vaccins van Pfizer, Moderna en J&J worden antigenen, geavanceerde eiwitten, in het systeem van de mens gebracht en begint het lichaam antilichamen te produceren. Uit een test van een bekend immunoloog blijkt dat bij 55 verschillende soorten geteste weefsels, het antilichaam kruisreageert met 28 andere weefsels in het lichaam, wat betekent dat het antilichaam 28 verschillende organen kan aanvallen.

Dr. Tenpenny verklaarde ook dat het minstens zes weken duurt vanaf het tijdstip van de injectie voordat het spike-antilichaam zich begint te ontwikkelen, en waarschuwde dat het 2 tot 19 jaar kan duren voordat zich een volledige auto-immuunziekte ontwikkelt; er zullen zeer grote aantallen mensen schade oplopen, en er zullen nog veel meer sterfgevallen volgen, ergens tussen de 4 en 18 maanden vanaf nu!

Transcriptie: 莫黎
Vertaling: 糖葫蘆, pv0
Correctie: 木木
Ondertiteling: 易攸

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments